Mergi direct la conținut »
Românca ucisă în Cipru alături de fetița ei de opt ani era ”o fată liniștită, politicoasă și cuminte”. Cunoscuții nu pot înțelege cum de a ajuns victima unui criminal în serie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Românca ucisă în Cipru alături de fetița ei de opt ani era ”o fată liniștită, politicoasă și cuminte”. Cunoscuții nu pot înțelege cum de a ajuns victima unui criminal în serie

Românca ucisă în Cipru alături de fetița ei de opt ani era ”o fată liniștită, politicoasă și cuminte”. Cunoscuții nu pot înțelege cum de a ajuns victima unui criminal în serie

Vestea că buzoianca Livia Florentina Bunea și fiica ei de 8 ani au fost ucise în Cipru a picat ca un trasnet în comunitatea unde a trăit femeia. Reporterul Libertatea a vorbit cu vecinii de cartier, iar cei care o cunoșteau de mică pe Livia s-au declarat absolut șocați.

De Cristina Sterian,

Livia Florentina Bunea, 36 de ani, originară din municipiul Buzău, și fiica ei, Elena Natalia, de 8 ani, erau plecate în Cipru, iar la sfârșitul lunii septembrie 2016 au dispărut fără urmă. Cei de acasă au încercat să-i dea de urmă, dar în zadar. Nimeni n-a mai aflat nimic despre cele două până acum, când un bărbat, militar de carieră din Cipru, a recunoscut că le-a ucis. Presa internațională scrie că ucigaşul în vîrstă de 35 de ani, a mărturisit că a ucis 5 femei și două fete, printre victimele sale numărându-se și cele două buzoience.

Potrivit paginii sale de Facebook, românca spune că a terminat facultatea de Limbi Moderne la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești și locuiește în Nicosia, Cipru, acolo unde este casnică. Ultimele sale postări pe rețeaua de socializare datează din august 2016, cu puțin timp înainte să dispară fără urmă.

Înainte de a pleca din țară, Livia Florentina Bunea locuia într-un bloc din cartierul buzoian Micro 3. Vecinii femeii ucise de criminalul în serie din Cipru au aflat astăzi că aceasta nu mai este. Șocați, oamenii o descriu pe Livia ca fiind o fată liniștită și cuminte. Terminase facultatea și avea tot viitorul înainte.

„Era o fată cuminte, serioasă, la locul ei, terminase facultatea. Nu știu cum a primit mama ei vestea că nu mai este. În urmă cu vreo 2 luni a murit și bunica Liviei, mama mamei ei. E o nenorocire. Noi o știam în străinătate, știam că e bine, căsătorită și cu o fetiță”, spune o vecină a femeii ucise în Cipru.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

O altă vecină a povestit că întreba mereu de Livia, dar că mama ei îi răspundea sec și expeditiv că este bine.

„E plecată de mult. Știam că e în Turcia, sau Cipru, nu știu ce făcea acolo. Când a plecat a plecat cu un băiat. Erau căsătoriți, cred iar fetița cred că avea autism. Mereu întrebam ce fac fetele, dar mama nu spunea multe, spunea doar că sunt bine.”, spune o altă vecină a Liviei.

Victima unui criminal în serie

Potrivit presei din Cipru, militarul și-ar fi ademenit victimele pe Internet, pe un site de matrimoniale. Sub pseudonimul Orestis, bărbatul ar fi intrat în vorbă cu mai multe femei, pe care le-a ucis, nu se știe în ce împrejurări.

Până acum au fost găsite doar trei cadavre, toate unor filipineze, două adulte și o fetiță de 6 ani. Despre trupurile celor două buzoience nu se știe deocamdată unde ar putea fi. Polițiștii din Cipru au demarat o amplă anchetă încercând să descopere cadavrele tuturor victimelor. Poliția a apelat inclusiv la experți criminaliști din Marea Britanie pentru ca ancheta să se deruleze rapid.


Citește și:

O româncă și fiica ei minoră au fost ucise de un criminal în serie în Cipru! Principalul suspect e militar în armata cipriotă

FOTO/ Româncele ucise de criminalul în serie din Cipru au fost identificate de presă. Cine sunt celelalte victime

Close
Închide
  Close