Mergi direct la conținut »
Euro 2018 de handbal feminin | Româncele sunt optimiste înainte de confruntarea cu Olanda: "Dacă jucăm la fel cum a făcut-o până acum"
Ştiri Libertatea > Ştiri > Euro 2018 de handbal feminin | Româncele sunt optimiste înainte de confruntarea cu Olanda: "Dacă jucăm la fel cum a făcut-o până acum"

Euro 2018 de handbal feminin | Româncele sunt optimiste înainte de confruntarea cu Olanda: „Dacă jucăm la fel cum a făcut-o până acum”

România - Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin, e un meci pe care toată lumea îl așteaptă cu maxim interes, fiindcă e primul meci din Grupa Principală. Partida are loc în această seară, la ora 19.00 (TVR 1).

Cristina Florică, extrema dreapta în vârstă de 26 de ani a României, a oferit un interviu pentru „Gazeta Sporturilor„, în care a vorbit despre debutul nostru perfect la turneul final din Franța. Iată câteva frânturi din interviul Cristinei Florică.

– Cum ai caracteriza parcursul naţionalei până acum?
– A fost un parcurs foarte bun. Ne-am propus să câştigăm fiecare meci în parte, să jucăm în funcţie de adversar, de ce ni se cere şi am obţinut trei victorii.

– Voi, extremele, aţi avut mult de alergat în primele meciuri!
– Aşa e, am avut ceva! Şi cu Germania, şi cu Norvegia, dar suntem patru şi ne-am completat reciproc. Nu mă simt prea obosită pentru că atunci când iese bine, nu te mai gândeşti la oboseală. 

– Vine meciul cu Olanda, cel mai important de până acum!
– Cum am spus, fiecare meci luat în parte e important. Sigur că ne gândim şi noi că dacă vom câştiga acum, Parisul va fi şi mai aproape. Dar nu mi-e teamă, sincer. Dacă echipa României joacă la fel cum a făcut-o până acum, nimeni nu ne poate bate!

INTERVIUL COMPLET, AICI


Exatlon & Co, pericole pentru participanți! Vedeta care era să-și piardă un picior la Ultimul Trib: „A trăit clipe de teroare”

Close
Închide
  Close