De Daria Maria Diaconu,

52 de români vor ajunge, cu două avioane MapN, în cursul zilei de marți, pentru a ajuta la căutarea celor prinși sub dărâmături în urma cutremurului dvastator din Albania.

„Este o misiune de căutare, salvare, nu medicală.Vom pleca în câteva ore, cu ajutorul forțelor de la forțelele aeriene, echipa noastra va fi acolo în cursul serii de astăzi. Când se ajunge acolo, autoritățile naționale repartizează echipa într-un sector de intervenție. Echipa trebuie să fie independentă să aibă tot ce le trebuie, mâncare, apă. Echipa va acționa în zona respectivă până se decide oprirea operațiunilor de salvare”, a declarat Raed Arafat, șeful DSU, potrivit Digi24.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade a avut loc marți dimineață în Albania la aproximativ 40 de kilometri de capitala țării, Tirana. Cel puțin 15persoane au murit, iar alte 325 au fost rănite. cel mai afectat oraș este Durres. MAE a anunțat că nu există niciun român printre victimele cutremurului din Albania.

Citeşte şi:

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni