De Ileana Ilie,

Depozitele în lei ale populaţiei au crescut, în octombrie, cu 0,3%, până la 88,1 miliarde de lei. Comparativ cu 31 octombrie 2014, depozitele în lei ale gospodăriilor populaţiei au înregistrat o creştere de 7,1% (8,8% în termeni reali).
De asemenea, depozitele în lei ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) s-au majorat cu 1,2%, în octombrie, faţă de septembrie, până la 65,159 miliarde de lei. Comparativ cu 31 octombrie 2014, depozitele în lei ale persoanelor juridice au crescut cu 7,3% (9,1% în termeni reali).
Potrivit datelor BNR, citate de Agerpres, depozitele în valută ale rezidenţilor gospodării ale populaţiei şi persoane juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare), exprimate în lei, s-au majorat cu 0,1%, până la nivelul de 80,424 miliarde de lei (exprimate în euro, depozitele în valută s-au diminuat cu 0,2%, până la 18,145 miliarde de euro).
Comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, depozitele în valută ale rezidenţilor exprimate în lei au crescut cu 7,4% (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor s-au majorat cu 6,9%).
Depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei exprimate în lei au crescut cu 7,5% (exprimate în euro, depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei s-au majorat cu 7,1%), iar depozitele în valută ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) exprimate în lei au crescut cu 7% (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor persoane juridice s-au majorat cu 6,6%).

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor