Mergi direct la conținut »
Romică Țociu, Cornel Palade și Gheorghe Gheorghiu, printre primii români care merg la vot, la New York. ”Votăm, ceea ce vă rugăm pe toți să o faceți!”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Romică Țociu, Cornel Palade și Gheorghe Gheorghiu, printre primii români care merg la vot, la New York. ”Votăm, ceea ce vă rugăm pe toți să o faceți!”

Romică Țociu, Cornel Palade și Gheorghe Gheorghiu, printre primii români care merg la vot, la New York. ”Votăm, ceea ce vă rugăm pe toți să o faceți!”

Aflați la New York, umoriștii Romică Țociu și Cornel Palade, dar și Gheorghe Gheorghiu și solista de muzică de petrecere Angela Rusu se pregătesc să voteze peste câteva ore chiar în locul unde, diseară, vor susține un spectacol dedicat românilor, la singurul restaurant românesc din metropola americană.

De Florian Gheorghe,

”Mergem la vot cu toții, ceea ce vă rugăm pe toți să o faceți! O facem pentru binele nostru, pentru viitorul copiilor noștri. Îi așteptăm astăzi pe toți românii din New York la secția de votare de la Harmony Terrace, unde vom vota noi, iar diseară, în același loc, ne vom distra alături de toți ce poartă numele de ”Mihail și Gavril”, dar și la Institutul Cultural Român și Consulatul General, toate în inima orașului, în Manhattan și Queens”, ne anunță personal Romică Țociu și Gheorghe Gheorghiu, artiști care, de la începtul lunii curente, s-au oprit prin pricipalele comunități românești din Statele Unite, unde au susținut o serie de spectacole muzical-umoristice.

”La New York, secțiile de votare se vor deschide la ora locală 12 și se vor închide la 21.00”, anunță artiștii, care, mâine, se vor întâlni cu marea comunitate a românilor din Chicago.

Votul în diaspora, pentru alegerile prezidențiale 2019, va dura, în premieră, 3 zile (primul tur – 8, 9, 10 noiembrie, aceeași regulă se aplică și pentru cel de-al doilea tur, 22, 23 și 24 noiembrie).

Close
Închide
  Close