De Valentina Postelnicu,

„PSD nu critică UE”, a spus Rovana PLumb care a precizat că pe 20 iunie va avea loc o reuniune a PES, după alegerile europarlamentare.

Ea a spus că a fost o decizie de a nu se organiza nicun fel de eveniment pe timpul campaniei electorale.

„Ne vom continua activitatea în PES, voi transmite informaţiile corecte”, a mai spus Rovana Plumb, care face parte şi din conducerea PES.

Ea a menţionat că „sunt două lucruri pe care nu le vom negocia niciodată, independenţa justiţiei şi Constituţia României”.

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanișev, a anunțat, în cadrul reuniunii liderilor socialiști la Bruxelles, că relațiile cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea, sunt înghețate până la alegerile europarlamentare. Soarta rămânerii PSD în familia socialiştilor europeni va fi decisă în luna iunie, mai anunţă oficialii PES.

PES mai precizează că va exista o discuție oficială în luna iunie, iar atunci urmează să se decidă dacă partidul lui Liviu Dragnea va mai face parte din familia socialiștilor europeni. Până atunci, niciun membru al PES nu va participa la evenimentele de campanie organizate de PSD în România, mai precizează comunicatul oficial.


Citeşte şi:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon
GSP.RO

Lovitura dura pentru Daniel Dobre, antrenorul alături de care Simona a câștigat turneul de la Wimbledon

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri