MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

VIDEO/Rovana Plumb: „Liviu Dragnea nu trage partidul în jos, nu scădem în sondaje. Este singurul lider cu viziune!”

Distribuie

Rovana Plumb, cea care deschide lista PSD la alegerile europarlamentare, a declarat, marţi, la dezbaterea din studioul Libertatea, că Liviu Dragnea, preşedintele partidului, nu trage partidul în jos, iar formaţiunea nu a scăzut în sondaje, iar la alegeri se va clasa pe primul loc şi va trimite 14 europarlamentari, la Bruxelles. "Este singurul lider cu viziune", a mai spus aceasta. 

Rovana Plumb a fost întrebată ce va face PSD dacă Liviu Dragnea va fi condamnat.

„Deocamdată, până la o decizie a instanţei, definitivă, Liviu Dragnea beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Atâta timp cât nu există un verdict final, o decizie judecătorească finală”, a spus vicepreşedintele PSD, întrebată despre verdictul aşteptat, imediat după alegeri, pe 21 mai, în dosarul angajărilor fictive din Alexandria.

Rovana Plumb s-a referit şi la condamnarea lui Liviu Dragnea, în dosarul referendumului. „Ştim foarte bine ce s-a întâmplat în dosarul referendumului. Fiecare dintre noi a îndemnat oamenii să meargă la vot. Atâta timp cât există o plângere la CEDO, să aşteptăm să vedem că spune şi CEDO”.

Cea care deschide lista PSD la europarlamentare a mai spus că nu i-a fost niciodată în niciun fel ruşine că este membră a PSD.

„Fiecare lider al acestui partid, Victor Ponta, Mircea Geoană, Adrian Năstase, toţi au suferit traume. În ceea ce îl priveşte pe Liviu Dragnea, aşa cu am spus de fiecare dată, este singurul lider cu viziune. Pentru că îmbină nevoia oamenilor de a avea un trai decent prin eliminarea decalajelor de la nivel local”, a spus ea.

Ea a arătat că este firesc să existe tensiune în societate, când liderul Opoziţiei iese cu declaraţii de genul să daţi cu parul îi ei, ieşiţi cu parul, în preşedinţii de CJ, în primari.

„Este o atitudine nedemocratică, nefirească şi care face rău acestui popor”, a spus Rovana Plumb.

Aceasta a ţinut să dea asigurări că partidul nu scade în sondaje.

„În niciun caz nu trage partidul în jos Liviu Dragnea, nu scădem în sondaje. PSD, sunt convinsă că va primi din nou încrederea românilor şi vom avea cel mai bun scor şi ne vom clasa pe primul loc, vom da 14 europarlamentari”, a afirmat ea.


Citeşte şi:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Citește mai multe despre rovana plumb pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii