De Andreea Ciocanel,

Thomas avea 21 de ani și era parașutist când a întâlnit-o prima dată, în Londra, pe Morris, pe atunci o tânără de 17 ani. Între ei a fost dragoste la prima vedere și au început rapid o relație. Însă, după câteva luni de întâlniri și iubire, războiul i-a despărțit, Thomas fiind trimis pe front în Franța. Acesta a încercat să revină în Londra să-și revadă iubita, însă după război a primit ordin să plece urgent în țara lui și nici nu a reușit nici măcar să-și ia rămas bun de la Morris. Aceștia au început să-și trimită scrisori și a rugat-o pe această să vină în SUA și să-i devină soție, însă se pare că scrisoarea nu a mai ajuns la ea și Morris a crezut că el și-a găsit pe altcineva și a încetat să-i mai scrie. Astfel, cei doi au ajuns să se căsătorească cu altcineva, iar Morris s-a mutat cu soțul ei în Australia, divorțând 30 de ani mai târziu, în timp ce Thomas a rămas loial soției sale, care a murit în 2001. Femeia nu a putut însă să-și uite marea iubire, iar anul trecut și-a rugat fiul să îl caute pe Thomas pe internet să vadă dacă mai e în viață. Băiatul l-a găsit și astfel veteranul și Morris au reușit să ia din nou, legătura pe Skype. Povestea lor de iubire a ajuns în ziare și a impresionat întreg mapamondul, fapt pentru care oamenii s-au mobilizat și au donat bani, pentru ca Thomas să meargă în Australia să-și revadă iubirea din tinerețe, după mai bine de 70 de ani de când războiul i-a despărțit. Cei doi s-au întâlnit la un hotel din Glenelg și cum a văzut-o Norwood a luat-o în brațe, spunându-i că i-a rupt inima când nu i-a mai răspuns la scrisori. Ei își retrăiesc acum dragostea din tinerețe și au declarat că sunt fericiți că vor petrece „Ziua îndrăgostițiilor” împreună după atâta timp. „Acesta este cel mai minunat lucru care mi se putea întâmpla”, a declarat Thomas.

Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
GSP.RO
Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși