MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2018 18:40 , de Delia Chilianu

#salvatipipera | Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: “Vom demola toate chioșcurile ilegale din Pipera” – VIDEO

Distribuie

#salvatipipera Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a fost prezent, miercuri, la interviurile Libertatea Live. El a declara că Primăria Sectorului 2 va demola toate chioșcurile ilegale din zona Pipera.

Sunt foarte multe puncte de vânzare ilegale, la ieșirea de la stația de metrou Pipera. Am demarat o acțiune de certificare și control și vom purcede la demolarea chioșcurilor și a tuturor punctelor de vânzare ambulante', a spus Dan Cristian Popescu.

Viceprimarul are planuri mari pentru zonă. Cel puțin la nivel declarativ. Vreau să cer Ministerului Transporturilor să ne dea la ADP ( Administrația Domeniului Public) infrastructura supraterană a stației de metrou, pentru a o reface, pentru a face o stație cu acces propriu pentru cei peste 40.000 de oameni care intră și ies zilnic de la metrou', a mai spus Popescu.

El susține că a primit promisiuni de la manageri ai companiilor din zonă care vor să sponsorizeze autoritatea locală pentru a reamenaja stația de metrou.

Ne-au promis că ne vor sponsoriza cu bani pentru a face o stație de metrou proprie pentru 40.000 de utilizatori zilnic, să nu se mai stea la coadă când se intră la metrou și când se iese de la metrou', a mai declarat viceprimarul. Termenul pe care el l-a înaintat în ceea ce privește demolarea chioșcurilor ilegale din zona metroului Pipera este luna iunie 2018.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail salvatipipera@libertatea.ro

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.


Citește și:

#salvatipipera | VIDEO. Cartierul contrastelor: cum se văd clădirile de sticlă din blocurile de nefamiliști. 'Noi am vrea doar apă caldă…'

Citește mai multe despre dan cristian popescu, #salvatipipera, #salvatipipera, Interviu, metrou pipera, pipera și primaria sectorului 2 pe Libertatea.

Comentarii