Mergi direct la conținut »
#salvatipipera | Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: “Vom demola toate chioșcurile ilegale din Pipera” - VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > #salvatipipera | Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: “Vom demola toate chioșcurile ilegale din Pipera” - VIDEO

#salvatipipera | Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu: “Vom demola toate chioșcurile ilegale din Pipera” – VIDEO

#salvatipipera Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a fost prezent, miercuri, la interviurile Libertatea Live. El a declara că Primăria Sectorului 2 va demola toate chioșcurile ilegale din zona Pipera.

De Delia Chilianu,

Sunt foarte multe puncte de vânzare ilegale, la ieșirea de la stația de metrou Pipera. Am demarat o acțiune de certificare și control și vom purcede la demolarea chioșcurilor și a tuturor punctelor de vânzare ambulante”, a spus Dan Cristian Popescu.

Viceprimarul are planuri mari pentru zonă. Cel puțin la nivel declarativ. “Vreau să cer Ministerului Transporturilor să ne dea la ADP ( Administrația Domeniului Public) infrastructura supraterană a stației de metrou, pentru a o reface, pentru a face o stație cu acces propriu pentru cei peste 40.000 de oameni care intră și ies zilnic de la metrou”, a mai spus Popescu.

El susține că a primit promisiuni de la manageri ai companiilor din zonă care vor să sponsorizeze autoritatea locală pentru a reamenaja stația de metrou.

Ne-au promis că ne vor sponsoriza cu bani pentru a face o stație de metrou proprie pentru 40.000 de utilizatori zilnic, să nu se mai stea la coadă când se intră la metrou și când se iese de la metrou”, a mai declarat viceprimarul. Termenul pe care el l-a înaintat în ceea ce privește demolarea chioșcurilor ilegale din zona metroului Pipera este luna iunie 2018.


Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.


Citește și:

#salvatipipera | VIDEO. Cartierul contrastelor: cum se văd clădirile de sticlă din blocurile de nefamiliști. ”Noi am vrea doar apă caldă…”

Close
Închide
  Close