MENIU CAUTĂ
05 Mar. 2018 03:18

Sam Rockwell a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar

Distribuie

Sam Rockwell a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, la cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar, pentru interpretarea sa din filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018 / Cine va câștiga premiul cel mare

Actorul a avut un discurs scurt, în care i-a lăudat pe ceilalți nominalizați la această categorie, dar și în care le-a mulțumit celor dragi pentru susținerea acordată.Totodată, el a vorbit și despre dragostea sa pentru filme, care i-a fost insuflată de tatăl său. El a povestit că acesta l-a învoit de la școală, atunci când era mic, pentru a merge cu el la filme. Actorul a fost pentru prima oară nominalizat la premiile Oscar.

Premiul a fost oferit de Viola Davis, actrița care a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. La categoria cel mai bun actor în rol secundar la premiile Oscar 2018 au mai fost nominalizați:

  • Willem Dafoe – The Florida Project
  • Woody Harrelson – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
  • Richard Jenkins – The Shape of Water
  • Christopher Plummer – All the Money in the World

Gala de decernare a Premiilor Oscar, ajunsă la cea de-a 90-a ediție, se desfășoară la Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul este organizat, ca-n fiecare an, de Academia Americană de Film, o organizaţie alcătuită din peste 8.000 de artişti şi tehnicieni din lumea cinematografiei.

Ediția de anul acesta are loc după mai multe luni în care Hollywood a fost zguduit de scandalul #metoo, care a izbucnit după primele acuzații la adresa producătorului Harvey Weinstein. De altfel, la fiecare ediție a premiilor Oscar, acesta era lăudat și apreciat. Anul acesta, însă, va fi cu siguranță diferit. Prezentatorul galei, Jimmy Kimmel – care prezintă pentru a doua oară gala de decernare a premiilor Oscar.

Loading...
Comentarii