MENIU CAUTĂ

Scandal MARE în plină stradă! Susţinătorii eutanasierii şi iubitorii de maidanezi s-au HUIDUIT, SCUIPAT ŞI ÎMBRÂNCIT în faţa SEDIULUI ASPA

Distribuie

„De 7 zile hingherii şi maşinile ASPA sunt împiedicaţi să-şi facă treaba de aceste persoane (n.r.- iubitorii de animale) care le blochează ieşirea din sediu. Am venit aici să ne asigurăm că oameni ăştia sunt lăsaţi să-şi facă treaba şi să adune câinii care ajung să omoare copii pe străzi. Avem copii, nu vrem să fie ucişi de maidanezi pe străzi sau în parcuri”, a declarat Ana Măiţă timp în care cei din tabăra adversă o huiduiau.
Nebunia s-a declanşat la ieşirea maşinilor ASPA din sediu: în timp ce susţinătorii eutanasierii îi aplaudau pe hingheri, reprezentanţii ONG-urilor pentru protecţia animalelor strigau „Criminalii! Huo! Criminalii!” şi aruncau cu pietre în maşini.
„Normele de aplicare a legii eutanasierii au fost suspendate. Nu mai au voie să strângă şi să ucidă maidanezi. Opriţi-i!”, strigau înflăcărate câteva femei.
Nu este primul conflict întrecei care ocrotesc maidanezii şi reprezentanţii municipalităţii. Zilele trecute, cei dintâi au blocat ieşirea maşinilor ASPA din sediul de pe şoseaua Olteniţei şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor că să fie lăsate să treacă. Iar totul a culminat cu accidentul şi scandalul din trafic, de luni seară, între Răzvan Băncescu, coordonatorul ASPA şi câţiva reprezentanţi ai unui ONG pentru protecţia animalelor. Aceştia, după ce-l urmăriseră pe şosele, au sărit cu pumnii şi picioare pe angajatul primăriei Capitalei chiar în plină stradă.
Fotografii: Dan Bistriţeanu, Delia Chilianu
 

Citește mai multe despre caine pe Libertatea.

Comentarii