MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 14:37

Scandal politic în fotbalul românesc. Primar opozant al lui Dragnea își retrage echipa și dă vina pe jandarmerie! FRF îl contrazice vehement

Distribuie

Meciul echipei din Medgidia, care urma să se dispute azi la ora 18.00, s-a anulat după ce primarul din partidul lui Ponta a retras echipa din campionat, invocând abuzul jandarmilor.

de Remus Dinu (GSP), Remus Vlad (Libertatea)

Primarul Valentin Vrabie, care și-a dat demisia din ALDE și a trecut la partidul PRO România, vrea să ancheteze modul în care comenzile politice interferează cu aplicarea legislației. A fost nemulțumit de o decizie a Jandarmeriei Constanța, care a interzis accesul spectatorilor pe stadionul din Medgidia – stadion care se află pe locul trei în România în ceea ce priveşte numărul de locuri în tribune, 32.700.

„În calitate de primar al municipiului Medgidia doresc să trag un semnal de alarmă cu privire la abuzurile comise de reprezentanții Jandarmeriei Române şi consider că instituțiile abilitate ar tebui să cerceteze modul în care comenzile politice interferează cu aplicarea legislaţiei în vigoare. După zece ani în care oraşul Medgidia a fost vitregit de sport, am înfiinţat acest club sportiv în care activează peste treizeci de ramuri sportive. Iar acum, când am ajuns la performanţe, se doreşte a se face totul praf. Această situaţie creată reprezintă o gravă jignire adusă tuturor cetăţenilor municipiului nostru”, a declarat primarul din Medgidia, Valentin Vrabie.

Jandarmeria susține că au fost nerespectate mai multe cerințe pentru găzduirea meciurilor de fotbal și s-a hotărât ca, până la îndeplinirea condiţiilor de siguranţă prevăzute de lege, partidele de fotbal să se desfăşoare fără spectatori.

În comunicatul FRF trimis către CS Medgidia scrie că Federația este de acord cu măsurile luate de Jandarmerie:

„Am fost informați de Inspectoratul de Jandarmi Constanța că arena nu îndeplinește condițiile de siguranță, motiv pentru care a propus ca partidele să se joace fără spectatori până la îndeplinirea condițiilor de siguranță. Vă comunicăm că suntem de acord cu propunerea Jandarmeriei ca până la o nouă verificare pe arena sportivă să se desfășoare jocuri fără spectatori”.

Citește mai multe pe Gazeta Sporturilor.

Citește mai multe despre Valentin Vrabie și medgidia pe Libertatea.

Comentarii