MENIU CAUTĂ

Fostul principe Nicolae a încercat să intre la Regele Mihai. A forțat intrarea în reședință și a agresat infirmierele

Distribuie

Scandal uriaș la reședința Regelui Mihai din Elveția. Fostul principe Nicolae a forțat intrarea în casă și a agresat fizic și verbal trei persoană, anunță Casa Regală a României, într-un comunicat. 

„În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția. Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

Incidentul a avut loc la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif.

”Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană”, transmite Casa Regală.

Pe 1 august 2015, Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.


Investigație Rise Project: 80.000 de români, datori în Malta. Bănci și instituții financiare din România le-au vândut creditele grupului Kruk

Comentarii