De Mihai Niculescu,

UPDATE 12:30: Ministrul Sănătății a catalogat drept „incalificabil” gestul asistentei care a fost filmată în timp ce se răstește la o pacientă ce acuza dureri. Sorina Pintea a precizat la Realitatea TV că Direcția de Sănătate Publică Mehedinți are competențe pentru a face verificări și a lua măsuri în acest caz.

De asemenea, Pintea a precizat că, din punctul ei vedere, comisia de disciplină a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin ar trebui să decidă asupra modului în care va fi sancționată asistenta.


Asistenta o amenință pe femeia care însoțea bolnava că o va da afară cu paza spitalului dacă mai insistă ca tânăra să primească îngrijiri.

Scenele de la Spitalul Județean de Urgență Mehedinți s-au petrecut miercuri, 17 iulie. Din imagini se vede cum o tânără plânge de durere, iar femeia care este cu aceasta o imploră pe asistentă să facă ceva.

Asistenta reacționează dur, amenințând-o pe femeie că va chema gardienii să o dea afară din spital, pe motiv că agită pacienții, relatează romania24.ro.

SCENE DE GROAZA IN SPITAL : " VREI SA TE OMOR EU?"'

SCENE DE GROAZĂ ÎN SPITAL! CU O ZI ÎNAINTEA SOSIRII LA SEVERIN A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII :SCENE SOCANTE in SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN :"VREI SĂ TE OMOR EU?"Scenele au fost filmate în data de 17.07.2019, iar astăzi 18.07.2019, la Drobeta Turnu Severin sosește premierul Viorica Dăncilă însoțită și de Ministrul Sănătății pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți:BINE AȚI VENIT!

Publicată de Ziarul Din Mehedinti pe Miercuri, 17 iulie 2019

”O să vă rog să părăsiți spitalul, până nu chem gardienii. Agitați bolnavii. V-am zis să tăceți”.

Apoi se îndreaptă spre patul de spital, unde pacienta efectiv plânge de durere și o apostrofează: ”Dacă nu te potolești, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-și fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?” este replica neașteptată a asistentei.

Tolo: Sentința din dosarul Colectiv. Vi-l mai amintiți pe primarul Piedone cum a venit noaptea cu dosărelul să ne spună că ”actele sunt în regulă”?!
Recomandări

Tolo: Sentința din dosarul Colectiv. Vi-l mai amintiți pe primarul Piedone cum a venit noaptea cu dosărelul să ne spună că ”actele sunt în regulă”?!

Pe filmarea distribuită pe Facebook de Ziarul din Mehedinți stă scris cu litere mari: ”9.000 de euro postul de asistentă; 5.000 de euro postul de infirmier; 3.000 de euro postul de brancardier”, arată sursa citată.

Conform Ziarul Din Mehedinti, filmarea a fost făcută cu o zi înainte ca premierul Viorica Dăncilă să viziteze spitalul, însoțită și de Ministrul Sănătății, pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin au precizat că urmează să analizeze imaginile care au stârnit controverse, conform wall-street.ro.

Sursa foto: Realitatea de Mehedinți

Citeşte şi:

Doi lăcătuşi mecanici din Gorj au căzut de la 3 metri, după desprinderea unei grinzi

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse