Dacă celelalte sectoare din Capitală au anunțat că sunt mai multe locuri unde-ți poți lăsa copiii, în sectorul 5, primarul Daniel Florea are o altă soluție pentru părinții care nu au posibilitatea de a-i supraveghea pe cei mici în respectivul interval orar.

“În urma discuțiilor cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Sector 5 și cu directorii unităților de învățământ, având în vedere că efectivul de cadre didactice va fi prezent vineri, 23 martie 2018, în școli și grădinițe, urmând să aibă program normal de lucru, s-a decis ca pe parcursul zilei de vineri, respectivele incinte să-i găzduiască pe cei mici. Aceeași soluție a fost adoptată și la nivelul creșelor aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5”, a transmis Primăria Sectorului 5.

Copiii angajaților primăriei pot merge la Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”

Procedural, părinții se vor adresa conducerii unităților de învățământ, completând o cerere în momentul în care își lasă copiii în grija cadrelor didactice.

În plus, primarul Daniel Florea a decis ca toți copiii angajaților instituției să poată petrece ziua de vineri la Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” al Sectorului 5, cu filme, glume, cântece și multă joacă în și cu zăpadă.

CITEȘTE ȘI:

#salvatipipera | VIDEO. Cartierul contrastelor: cum se văd clădirile de sticlă din blocurile de nefamiliști. ”Noi am vrea doar apă caldă…”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat