De Petre Dobrescu,

Trenul va circula zilnic, începând cu data de 15 decembrie 2019. Cursa a fost introdusă în programul ÖBB, însă prețul încă nu a fost afișat, a notat portalsm.ro.

Trenul va traversa și județul Bihor, având oprire în stația Valea lui Mihai.

În programul ÖBB, trenul are prevăzută plecarea la ora 8:23, de la Satu Mare, iar ora de sosire în Gara centrală din Viena (Wien Hbf) este 17:21, călătoria durând 8 ore și 58 de minute, relatează portalsm.ro.

Trenul va avea 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debrețin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

Când vine de la Viena, trenul face cu trei minute mai mult

Trenul retur, Viena (gara centrală) – Satu Mare are plecarea la 10:42 și ajunge la Satu Mare după 9 ore și un minut, adică la 19:43.

Trenurile ÖBB circulă cu viteze de peste 200 km/h pe tot traseul, dar nu și în România, întrucât acest tren va parcurge și un tronson de cale ferată care încă nu este electrificată.

Între Satu Mare și Carei sunt 36 de kilometri pe calea ferată, dintre care o porțiune este neelectrificată. Un tren Regio merge în zonă cu 50km/h.

Între Carei și Valea lui Mihai, pe calea ferată sunt fix 30 de kilometri. De la Valea lui Mihai până la graniță sunt 8 kilometri.

În total, trenul va face 74 de kilometri pe teritoriul țării noastre. Dar sunt cei mai „lenți” kilometri din pricina infrastructurii.


Citeşte şi:

Oraşul-fantomă din inima Ciprului, altădată o luxoasă stațiune, s-ar putea redeschide pentru turiști. De 45 de ani e păzit de soldați!

UPDATE | Moţiunea de cenzură, citită în Parlament, cu sala aproape goală şi în absenţa premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor

Serviciul de filme Netflix, acuzat de evaziune fiscală în Italia

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații