Mergi direct la conținut »
Sebastian Ghiță și-a anunțat retragerea de pe listele de candidați la europarlamentare. Ce invocă fostul deputat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sebastian Ghiță și-a anunțat retragerea de pe listele de candidați la europarlamentare. Ce invocă fostul deputat

Sebastian Ghiță și-a anunțat retragerea de pe listele de candidați la europarlamentare. Ce invocă fostul deputat

Fostul deputat Sebastian Ghiță nu va mai candida la alegerile europarlamentare. Ghiță a anunțat că se retrage de pe listele Partidului România Unită, invocând amestecul politicului în justiție. Proprietarul România TV a explicat că face obiectul unei cercetări la Direcția Națională Anticorupție, de către „acoliții lui Kovesi” iar membri ai familiei sale și alți oameni au fost chemați la declarații.

De Mihai Niculescu,

Sebastian Ghiță a făcut anunțul miercuri, pe contul său de Facebook, și a mai spus că intenționează să sesizeze Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție pentru ceea ce consideră el un abuz, întrucât faptele din 2010 ar mai fi fost cercetate „de zece ori până acum”.

Am decis să mă retrag de pe lista PRU și să nu candidez la alegerile euro-parlamentare.

Din păcate… nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei și zeci de alți oameni au fost iarăși chemați la DNA de către acoliții lui Kovesi.

Cercetează fapte din 2010 !!!

Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Și unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO.

Continuă să întrebe orice om dacă știe ceva rău despre Sebastian Ghiță și continuă să promită celor care vor să „colaboreze” protecție asigurată de DNA.

Continuă să trimită adrese la sute de persoane fizice și juridice pentru a intimida.

Amestecul DNA în politică este nepermis !

Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte și voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale.

Le urez succes colegilor mei de la PRU și sper să pot să-i ajut în alte bătălii politice”.


Citește și: INTERVIU EVENIMENT. Nicolae Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, și-a pierdut speranța în PNȚ  și PNL și spune că partidele noi pot „să depășească PSD și ALDE” doar dacă fac „alianțe funcționale”


 

Close
Închide
  Close