Mergi direct la conținut »
Sectorul 2 concurează cu sectorul 4 la borduri! Cum arată noul trotuar de pe strada Doamna Ghica
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sectorul 2 concurează cu sectorul 4 la borduri! Cum arată noul trotuar de pe strada Doamna Ghica

Sectorul 2 concurează cu sectorul 4 la borduri! Cum arată noul trotuar de pe strada Doamna Ghica

După ce fotografia trotuarului cu trei rânduri de borduri din sectorul 4 al Capitalei a făcut înconjurul rețelelor sociale, o nouă lucrare – de data aceasta din sectorul 2 al Capitalei le ridică sprăncenele bucureștenilor.

Este vorba despre reamenajarea trotuarului pe strada Doamna Ghica, unde a mai fost așezat un rând de borduri peste cel vechi, așa cum se poate vedea într-o fotografie făcută azi de un cititor al ziarului Libertatea și trimisă redacției.

Fotografie de pe strada Doamna Ghica, trimisă de un cititor Libertatea

În urmă cu câteva zile, Primăria Sectorului 4 a reamenajat colțurile de trotuar, la fiecare intersecție a bulevardului Dimitrie Cantemir cu străduțele adiacente, și le-a păstrat înălțate pentru ca șoferii să nu poată parca pe colț, pe trotuar.

Noile colțuri de trotuar au fost amenajate cu un rând de bordură roșie, peste cea existentă la bulevard, dar la unele intersecții trotuarul a fost înălțat cu două rânduri de borduri nou-nouțe, peste bordura veche din granit.

Noul trotuar cu trei borduri a devenit apoi subiect de glume pe internet.


Citește și: 

VIRALUL ZILEI / Trotuar cu trei rânduri de borduri diferite pe bulevardul Dimitire Cantemir, în sectorul 4

Trotuarul cu trei rânduri de borduri, subiect de glume pe internet! TNR: „Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol”

Close
Închide
  Close