Mergi direct la conținut »
Trotuarul cu trei rânduri de borduri, subiect de glume pe internet! TNR: „Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trotuarul cu trei rânduri de borduri, subiect de glume pe internet! TNR: „Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol”

Trotuarul cu trei rânduri de borduri, subiect de glume pe internet! TNR: „Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol”

Imaginea cu cele trei rânduri de borduri, așa cum au fost montate în urma reamenajării trotuarelor de pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, a devenit virală pe internet și a fost un izvor de inspirație pentru fel de fel de glume.

De Otilia Cristea,

Redactorii site-ului de satiră Times New Roman se amuză pe seama triplei borduri într-un articol intitulat: „Un bucureştean s-a suit pe o bordură din Sectorul 4 şi ameninţă că sare în gol”.

„Nu vrem ca bordurile de pe Bvd. Cantemir să devină un loc preferat de sinucigaşi. Dacă vor să-şi curme zilele se pot duce la Poştă sau la Taxe Locale, să facă infarct acolo de nervi, cum face toată lumea”, este răspunsul autorităților locale, imaginat de cei de la TNR.

Un utilizator de Facebook a scris pe contul său că „Adriean Videanu lăcrimează”, emoționat la vederea acestei imagini.

Pe platforma Reddit, un utilizator a postat o fotografie cu trotuarul de pe Cantemir, căruia i-a adăugat în Photoshop mai multe rânduri de borduri, până când acesta a ajuns să semene cu o piramidă: „Bucureștiul merită mai multe borduri”.

Bucureștiul merită mai multe borduri from r/Romania


Citește și:

VIRALUL ZILEI / Trotuar cu trei rânduri de borduri diferite pe bulevardul Dimitire Cantemir, în sectorul 4

Sectorul 2 concurează cu sectorul 4 la borduri! Cum arată noul trotuar de pe strada Doamna Ghica

 
 
Close
Close
Închide