Ministrul Mediului a anunţat că demite conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti, după ce a fost înregistrată o poluare record în Bucureşti, însă nu a amintit nimic de Garda de Mediu.

Garda de Mediu Bucureşti este condusă din 2015 de Viorel Ionel Glăman, un personaj susţinut de PSD şi menţinut în funcţie de PNL, cu un trecut profesional misterios. Şi, în timp ce Garda de Mediu Bucureşti s-a remarcat prin pasivitatea faţă de poluatori, pe de altă parte Glăman a ieşit în evidenţă prin intermediul postărilor pe Facebook în ipostaze ridicole, scrie g4media.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile în care Glăman este etichetat şi în care apare la bustul gol în faţa unei mese pline cu sticle de băutură sau călărind porcul tăiat de Crăciun.

Viorel Ionel Glăman, în spatele lui Serghei Mizil | Foto: Facebook.com

Ionel Viorel Glăman conduce de ani buni Comisariatul Municipiului Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. Are pe mână 19 subordonaţi cu ajutorul cărora ar trebui să depisteze şi să sancţioneze orice persoană sau societate comercială care poluează sau deteriorează mediul din capitală.

Citeşte şi:

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a demis conducerea APM București, după poluarea record din Bucureşti: „Vom controla toţi operatorii care ard deşeuri”

Nepotism în serie la ICR: un membru din Consiliul de Conducere și-a adus și fiica în institut

Medicii au ignorat simptomele, procurorii au clasat cazul. Drama unei femei care și-a pierdut piciorul în spitalele românești

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur