De Mihai Niculescu,

Șoferul a fost chiar la un pas să lovească o femeie care a reuşit să se ferească în ultima clipă din faţa autoturismului scăpat de sub control, relatează Ziarul de Bacău. Poliția a confirmat evenimentul.

„Este vorba despre un eveniment soldat cu pagube materiale, ce a avut loc sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 15:56. Un conducător auto de 50 de ani, din Bacău, se deplasa spre Mărgineni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,03 mg/litru alcool în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului”, a declarat Cătălina Crețu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Fiul femeii care era să fie accidentată a povestit că mama sa a reușit în ultima clipă să se ferească, iar mașina Poliției Locale a intrat pe contrasens, după care a intrat în șanț.

„Mama a oprit apoi o mașină și, cu ajutorul celuilalt șofer, l-au oprit să fugă de acolo. Era mangă de beat. Mama a fost cea care a sunat la 112 imediat”, a povestit, pe Facebook, Radu B.

Constantin Florin Ene susține că nu era el la volan. „Nu am fost eu în cauză, eu eram în altă parte”, a spus șeful Poliției Locale Bacău, iar apoi și-a închis telefonul.


Citește și: Laura Lavric vrea să-și dea sora în „urmărire internațională”. Îi e datoare 10.000 de euro, prin hotărâre judecătorească