De Denisa Dudescu,

Cei trei polițiști au participat pe 25 martie la o ședință operativă alături de cadre militare ale Garnizoanei Focșani. Ulterior, s-a aflat că un cadru militar a fost depistat cu COVID-19, iar polițiștii care au intrat în contact cu el au decis să se autoizoleze la domiciliu.

”La data de 25 martie, la sediul I.P.J. Vrancea a avut loc o ședință operativă. Ulterior, în data de 31 martie, am fost anunțați cu privire la faptul că una dintre persoanele participante a fost testată privind prezența virusului SARS-CoV-2, iar rezultatul a fost pozitiv. Astfel, s-a hotărât izolarea la domiciliu a celor care au fost în contact direct cu persoana respectivă, pentru 14 zile, începând cu data de 25 martie, data singurului contact direct cu cel infectat.”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea, potrivit ziarului vrancea24.

Este vorba despre inspectorul șef al IPJ Vrancea, Remus Nica, adjunctul inspectorului șef IPJ, Vasile Marin, și șeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea Ionuț Lal. Toți cei trei s-au autoizolat la domiciliu după ce au intrat  în contact cu o persoană bolnavă de coronavirus.

Cei trei polițiști vor sta în izolare la domiciliu timp de 14 zile. În această perioadă își vor îndeplini obligațiile de serviciu de acasă. La final, ei vor fi testați și dacă rezultatele vor ieși negative, își vor putea relua activitățile obișnuite.

Citeşte şi:

Scandal între un polițist și un șofer care a respectat recomandarea Poliției Române și a prezentat documentele la geamul portierei

Președintele Colegiului Medicilor, despre doctorii care demisionează: ”Îi înțeleg, au spaimele lor, dar nu și dacă pun în pericol viața altora care depind de ei”

Ministrul Justiţiei cere supliment de hrană pentru deţinuţi, la masa de Paşte. Ce meniu propune Predoiu în penitenciare

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite