De Anamaria Nedelcoff,

Doctorul Blendea și-a luat soția acasă pentru că nu îi plăcea la hotel, susține medicul. El spune că la domiciliu se află doar ei doi, ”așa că nu este nici un pericol”.

Soția mea a ieșit negativă, astfel că s-a autoizolat la domiciliu. Ea a sunat la DSP, le-a zis că este negativă și de acolo i s-a spus să se autoizoleze. Ea a vrut la adresa din domiciliu. Oricum nu era carantină, că stăteau două în cameră.

Marius Vasile Blendea, șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Județean de Urgență Deva:

”Și poate în camera aia trebuie să stea altcineva, care nu are unde să stea și are familie și e simptomatic, de la spital. Aici, acasă, nu sunt bătrâni, nu sunt copii, sunt numai eu, care sunt autoizolat. Nici nu văd, logic, de ce să rămână? Dacă e și negativă, asimptomatică. Să lase pe altul simptomatic, de la spital”, a mai declarat, pentru Libertatea, Marius Blendea.

Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Deva, spune că oficial nu se știe nimic despre acest caz, întrucât jandarmii fac raportările seara.

”La Hotel Deva este același regim, 14 zile stai acolo. Nu a venit nimic oficial, că jandarmii de abia pe la ora 18.00 dau raportul cu toate turele. Teoretic, nu e OK că a plecat. Dacă ești pozitiv, te internează. Dacă ești negativ, trebuie să rămâi, să respecți regulile. Ar fi trebuit să rămână acolo până se împlineau 14 zile”, a declarat Lucian Morogan.

În urmă cu o săptămână, medicul şef de secţie Tiberiu Rugea şi medicul oncolog Alina Popa au fost infectaţi cu COVID-19 şi au fost internaţi de urgenţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Aproape 30 de angajați ai spitalului și pacienți de pe secția amintită așteaptă să primească rezultatele testării, fiind cazați la hotelul din Deva.

Citeşte şi:

20 de asistente din Lugoj așteaptă de 2 săptămâni să fie testate, deși au semne de COVID-19: “Primarul vrea aeroport, managerul ia camere de filmat”

Cifră oficială șocantă: 127 de cadre medicale de la Spitalul Județean Arad și-au luat concediu medical de la începutul COVID

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite