Mergi direct la conținut »
Șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca, responsabil pentru distribuirea de pliante false cu sigla Alianței 2020 USR PLUS. TNL anunță excluderea acestuia din organizație
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca, responsabil pentru distribuirea de pliante false cu sigla Alianței 2020 USR PLUS. TNL anunță excluderea acestuia din organizație

Șeful tineretului liberal din Cluj-Napoca, responsabil pentru distribuirea de pliante false cu sigla Alianței 2020 USR PLUS. TNL anunță excluderea acestuia din organizație

Doi tineri membri ai organizației de Tineret a PNL Cluj-Napoca au fost filmați de membri USR în timp ce distribuiau în cutiile poștale pliante cu mesaje false atribuite alianței 2020 USR PLUS.

După ce imaginile filmate au fost postate online, cei doi tineri, printre care și șeful organizației TNL Cluj-Napoca, au fost excluși din partid.

„Am aflat cu surprindere că doi dintre cei care distribuie pliante „otrăvite” cu sigla Alianţei 2020 USR PLUS şi citate false sunt membri ai Partidului Naţional Liberal, unul dintre ei chiar preşedintele filialei Cluj-Napoca a Tineretului Naţional Liberal. Cei doi au fost prinşi în flagrant şi filmaţi în timp ce distribuiau pliantele false şi identificaţi în câteva ore de susţinătorii Alianţei 2020 USR-PLUS”, au scris reprezentanţii Alianţei pe contul de Facebook.

„Facem un apel către liderii și candidații PNL să ia măsuri urgente și să explice de îndată dacă au încurajat și încuviințat acest tip de campanie negativă care a prejudiciat imaginea Alianței 2020 USR PLUS și a indus în eroare alegătorii. Considerăm că acest model de a face politică prin atacul murdar la competitorii electorali este exact ceea ce a îndepărtat oamenii onești de politică, iar acest lucru trebuie să înceteze”, a cerut USR alături de imaginile în care se văd cei doi care distribuie materialele false.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

„E păcat că PNL a cheltuit bani și energie pe dezinformări abjecte împotriva USR PLUS în loc să se bată cu PSD așa cum am înțeles cel puțin din declarațiile oficiale ale acestui partid. Așteptăm să-și fixeze alt obiectiv de campanie în afara distribuției de false declarații despre Alianță”, se mai arată în comunicatul Alianței 2020.

Tineretul Naţional Liberal (TNL) a anunțat, vineri dimineață, că i-a exclus din organizaţie pe cei responsabili de distribuirea acestor pliante atribuite în mod fals Alianţei 2020 USR-PLUS şi dezaprobă inţiativa avută de cei doi membri ai filialei Cluj Napoca a TNL.

„Tineretul Naţional Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi dintre membri filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS.

Această acţiune individuală reprobabilă, nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL”, se arată în mesajul prin care TNL anunță excluderea celor doi.

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”
Recomandări

Destinul unei actrițe celebre urmărită de Securitate pentru relația cu un neamț: “Soțul, regimul comunist și Germania federală mi-au distrus viața”

Aceștia adaugă și că ”Explicaţia şi justificarea celor doi foşti colegi a fost că acţiunea lor a fost una de informare a publicului, cu informaţii reale şi verificabile, despre viziunea unor membri din Alianţa 2020, care sunt în opoziţie totală cu unele dintre valorile liberale care consfinţesc dreptul la proprietate, respectiv dreptul asupra propriului corp, dar mai ales dreptul la viaţă al copilului încă nenăscut”.

Decizia de excludere a venit ca urmare a faptului că acțiunea celor doi ”nu a fost una asumată, dezbătută în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal”.

Pe unul din pliante scria că alianța ar vrea ca avortul să fie obligatoriu în România, citat atribuit unui membru fictiv al Alianţei 2020 USR PLUS. Un alt pliant prezintă un comentariu postat pe Facebook de Oana Bogdan, membră PLUS, despre proprietate, drept fragment dintr-un interviu acordat unui ziar belgian.


Citește și: Cum se bucură de modificarea Codului Penal pedofilii condamnaţi şi violatorii rămaşi în libertate! Oferta deputaţilor: iei 10 ani de închisoare, faci doar 5


 

Close
Închide
  Close