Selly a devenit cunoscut de ceva timp pe YouTube. Canalul său are 2,5 milioane de abonați. Tânărul a lansat trupa 5gang iar ultima piesă are 9,5 milioane de vizualizări. În decembrie, Andrei și trupa sa au lansat filmul „Un altfel de Crăciun” care a fost vizionat de 150.000 de oameni în primul week-end.

Frecvent, postările lui Selly de pe YouTube atrag peste un milion de vizualizări. El beneficiază și de suportul colegilor din 5Gang. Gami, Pain sau Diana sunt modele pentru milioane de copii și adolescenți iar mesajele lor ajung la întreaga generație. Milioane de euro ajung la tânărul care susține anul acesta examenul de bacalaureat, bani făcuți din vizualizări și reclame.

Lumea Politică citează surse din PNL Dolj care susțin că Jean Liviu Șelaru, tatăl lui Selly, urmează să fie promovat în scurt timp.

Liviu Șelaru lucrează la Direcția Silvică Dolj, la compartimentul de împăduriri și investiții. Tatăl lui Selly urmează să fie promovat la conducerea acestei instituții. Mutarea va fi făcută în contextul în care după preluarea guvernului de către PNL, conducerile instituțiilor deconcentrate sunt înlocuite de oamenii actualului partid aflat la guvernământ.

Selly are un tată bugetar care va fi promovat șef de direcție. Cum a reușit în politică Jean Liviu Șelaru
Jean Liviu Șelaru

În prezent, Liviu Șelaru este implicat în achizițiile publice ale Direcției Silvice Dolj. Ultima dată, în urmă cu doi ani, numele său apărea în anunțul de participare pentru atribuirea unui contract de 540.000 de lei pentru împădurirea unor suprafețe de teren.

Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
Recomandări
Un nume greu din PSD și-a dat demisia. „Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”
 

Anul trecut, Jean Șelaru a gestionat un contract de peste un milion de lei pentru reabilitarea unui drum forestier amplasat pe raza Ocolului Silvic Filiași.

Tatăl lui Selly, acuzat într-un caz de furt de lemne. Nu s-a dovedit implicarea lui

Jean Liviu Șelaru s-a aflat în 2005 în mijlocul luptei pentru șefia Direcției Silvice Dolj. Atunci el a cerut audiență la prefectul din Dolj și la criticat pe fostul director. „Dânsul a mai fost director și a avut pierderi de șapte miliarde de lei. A avut și o administrare proasta la ocol în 2004, când a avut pierderi de peste 300 de milioane de lei, iar anul în curs a început la fel” declara tatăl lui Selly acum 15 ani, conform Gazeta de Sud.

Ad placeholder

Tatăl lui Selly a avut atunci o discuție cu subprefectul din acel moment, Ion Groza, dar cel pe care îl contestau nu a fost schimbat.

Mai mult, subprefectul Groza a spus că „cei doi veniți în audiență sunt ei înșiși anchetați într-un dosar privind furtul a 600 de metri cubi de masa lemnoasă din pădurile Filiașiului in cursul anilor 2003 și 2004” arată sursa citată.

Acuzațiile au rămas în aer. Declarația era făcută la 2 ani de la presupusa comitere a faptelor. De atunci au mai trecut încă 15 ani. Cel mai probabil, acuzațiile s-au dovedit nefondate.

Citeşte şi:

Contractul lui Victor Costache cu Polisano! Pe 4 noiembrie, ministrul Sănătății a jurat „credință poporului”, pe 7 noiembrie a semnat „fidelitate angajatorului”. S-a achitat!

Traficanți care au ținut copii în sclavie – unii au fost condamnați cu suspendare, iar alții încă se judecă, după trei ani de procese!

Simona Halep – Garbine Muguruza 6-7, 5-7. „Simo” a ratat finala de la Australian Open, la capătul unui meci dramatic

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
RECOMANDĂRI