Mergi direct la conținut »
Separat de soție, fostul președinte mexican s-a mutat  cu iubita într-un cartier VIP din Madrid. E vecin cu Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Separat de soție, fostul președinte mexican s-a mutat cu iubita într-un cartier VIP din Madrid. E vecin cu Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane

Separat de soție, fostul președinte mexican s-a mutat cu iubita într-un cartier VIP din Madrid. E vecin cu Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane

Nici bine nu s-a aflat despre separarea de soție că fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto s- și mutat cu iubita. Cei doi sunt vecini cu fotbaliști celebri.

Fosta primă doamnă a Mexicului, actrița de telenovele Angelica Rivera, a anunțat că se separă de Enrique Pena Nieto.

Cu doar câteva săptămâni înainte de anunțul divorțului, ex-președintele Mexicului a fost surprins la Madrid în compania unei senzuale blonde, Tania Ruiz. Blonda cu care a fost surprins Enrique Pena Nieto la Madrid are 31 de ani și a fost căsătorită că omul de afaceri Bobby Dominquez. Are o fetiță de patru ani. Din data de 7 septembrie 2018, Pena Nieto renunțase să mai poarte verigheta, ceea ce a dat loc speculațiilor privind pobleme din căsnicia sa.

Acum, presa locală notează că Enrique Pena Nieto s-a mutat într-o casă dintr-un cartier de lux din madrid împreună cu noua sa parteneră de viață.

 

În exclusivista zonă La Finca, din Madrid, fostul lider mexican, Enrique Pena Nieto, este vecin cu sportivi celebri, precum fotbaliștiiRaul Gonzales, Karim Benzema, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane.

Reședința respectivă a fost cumpărată de Enrique Pena Nieto în urmă cu un an.

FOTO: Northfoto

Citește și: Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

 

Close
Închide
  Close