Mergi direct la conținut »
Silviu Lung a vrut să dea vina pe mort! Alin Popîrlan, avocatul familiei victimei, a lansat o teorie halucinantă Galerie foto
18imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Silviu Lung a vrut să dea vina pe mort! Alin Popîrlan, avocatul familiei victimei, a lansat o teorie halucinantă

Silviu Lung a vrut să dea vina pe mort! Alin Popîrlan, avocatul familiei victimei, a lansat o teorie halucinantă

Articolul din Libertatea privind deznodământul procesului pornit care urmare a accidentului auto produs de Silviu Lung, în urma căruia un om a murit, a stârnit reacții prompte din partea părților implicate.

De Daniel Conțescu,

Ramona Niță, femeia lăsată văduvă de Silviu Lung, a acuzat în interviu că a fost înșelată de propriii avocați, Alin Popîrlan și Gabriel Nicu.

Documentând cazul la Moțăței, Craiova, ziarul a mai scris că Silviu Lung a abandonat familia victimei și a prezențat hățișul juridic în care s-a prins Ramona Nițu, după ce a încasat de la asigurător banii de pe urma morții soțului.

Femeia susține că a semnat în alb un contract de asistență juridică, iar avocații ar fi trecut cu de la sine putere suma pe care o aveau de primit. Ca să-și recupereze toți banii reclamați, avocații execută acum bunurile familiei, o casă și un teren, ambele aflate în Moțăței.

Supărat că nu s-a ținut cont de faptul că acuzele familiei au constituit un dosar în instanță, la Parchetul Curții de Apel Craiova, iar soluția, rămasă definitivă, îi este favorabilă, avocatul Alin Popîrlan a dorit să-i răspundă public Ramonei printr-un mesaj transmis redacției.

«S-a încercat modificarea procesului-verbal»

În descrierea cazului, Popîrlan scrie că, în faza de urmărire penală, Silviu Lung, care s-a ales cu o condamnare de un an și patru luni, a urmărit să dea vina pe mort, Constantin Dan Nițu, 41 de ani!

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

“Activitatea juridică a fost laborioasă, iar faza de urmărire penală a fost foarte complicată, întrucât inculpatul a folosit toate procedeele legale avute la îndemână, în încercarea lui de a diminua din culpă. Astfel, s-a încercat modificarea procesului-verbal întocmit la fața locului, s-au făcut analize comparative simulate într-un program auto numit PC Crash, în scopul de a rezulta o culpă comună din pricină, fie a carosabilului, fie a anvelopelor autoturismelor, fie a poziționării celor două autovehicule, mai aproape sau mai departe de axul drumului, schimbări de încadrări juridice ale faptelor reținute în sarcina inculpatului etc. Intuind cele urmărite de partea adversă, am solicitat sprijinul unui expert asistent, iar în urma unei analize amănunțite, a rezultat fără dubiu că nu au existat posibilități de evitare a impactului din partea victimei și că accidentul s-a produs din culpa exclusivă a inculpatului”.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

«Jigniți, amenințați și calomniați»

Apărătorul afirmă că a avut de pătimit de pe urma legăturilor cu Ramona Nițu și cu ciobanul Rucu, cel care i-a devenit soț între timp. Din suma de 100.000 de euro primită de la firma de asigurare, familia a încasat 80.000 de euro, fără să-și achite integral datoriile față de apărători: “Am fost duși cu vorba sub diferite pretexte, pentru ca mai apoi să fim jigniti, amenințați și calomniați, rămânând ca singură soluție executarea contractelor de asistență juridică… Nici la acest moment, contractele de asistență nu au fost executate integral, astfel că executarea continuă”.

Libertatea l-a căutat telefonic pe Silviu Lung, pentru a comenta versiunea, dar acesta n-a răspuns apelurilor noastre.


CITEȘTE ȘI:

FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”

Cazul Silviu Lung. Avocatul Alin Popîrlan, acuzat că ar fi escrocat familia Nițu, reacționează: ”Am fost jigniți, amenintați si calomniați”

Close
Închide
  Close