15 Noi. 2017 05:10 , de Delia Chilianu

VIDEO/ Iubirea pe internet, la români: Bărbații sunt interesați de zodii și femeile de bani

Distribuie

În prezent, una din trei relații începe în mediul on-line. Din cauza programului tot mai încărcat, mulți români caută iubirea pe internet, iar dintre relațiile începute în on-line, 25 % au șanse de reușită. Datele au fost prezentate astăzi, de reprezentanții celui mai mare site de dating din România.

Bărbații care au conturi pe site-urile de dating nu se feresc să declare că își caută o parteneră pentru căsătorie. „În mod diferit față de femei, bărbații sunt foarte direcți în a declara că sunt focusați pe căsătorie, față de femei care într-o relație caută, întâi de toate, prietenie”, ne-a declarat Flori Dragomir, vicepreședintele celui mai mare site de dating din România.

Fumatul, un criteriu de care „fug” iubăreții din on-line

Dacă pentru bărbați contează foarte mult ca femeile să nu fumeze, pentru femei contează mult ca viitorii parteneri să nu bea. În plus, bărbații sunt mai interesați de zodii decât femeile, dar sunt și mai emotivi. „Bărbații sunt destul de selectivi, ei bifând între 4 și 7 zodii maxim în ceea ce privește partenera. Pentru femei contează foarte mult stabilitatea (financiară- n.r.) bărbatului pe care-l caută drept partener și pun accent pe cariera acestuia', a mai spus Flori Dragomir.

Comunitatea persoanelor care își caută perechea pe cel mai mare site de dating din România se împarte în 59% bărbați și 41% femei. Media de vârstă este 35 – 55 de ani, ușor mai scăzută în cazul femeilor. Cei mai mulți sunt vorbitori de cel puțin o limbă străină, cu studii medii și superioare, persoane active, care au un ritm de viață alert și un program solicitant. Față de anii trecuți, acum, o relație începută virtual ajunge la o întâlnire față în față în maximum o lună.


Postul Crăciunului începe miercuri în Biserica Ortodoxă Română. Durează 40 de zile, dar cuprinde 17 zile în care se poate mânca peşte

Loading...
Comentarii