Mergi direct la conținut »
Șoferul care a lovit un Logan în zona Fântânii Miorița, trimis în judecată pentru tentativă de omor / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Șoferul care a lovit un Logan în zona Fântânii Miorița, trimis în judecată pentru tentativă de omor / VIDEO

Iulian Șerban Sănducu, șoferul unui VW Touareg care a șicanat și lovit, în 2015, un autoturism Dacia Logan în zona Fântânii Miorița, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București (PTB).

Bărbatul va fi judecat în stare de arest preventiv pentru tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează un comunicat al PTB.

„La data de 4 iulie 2015, în jurul orelor 10,15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe șoseaua București-Ploiești, în zona Fântânii Miorița, pe sensul de ieșire din București, în condițiile unui trafic intens, inculpatul Sănducu Iulian Șerban a avut un comportament șicanator și agresiv față de un alt participant la trafic (…) aflat într-un autoturism marca Dacia Logan, împreună cu părinții săi, după care, când a ajuns în paralel cu acesta, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, a frânat brusc și a virat violent în direcția autoturismului Dacia Logan, intrând în coliziune cu acesta în mod intenționat”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au mai stabilit că autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta în urma impactului, acroșând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe prima bandă, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanță de un pieton, a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă și a rămas suspendat în imediata apropiere a acestuia.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

„Prin acțiunea violentă descrisă mai sus, comisă pe șoseaua București-Ploiești, în prezența a numeroși participanți la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea și liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relațiilor referitoare la conviețuirea socială”, se mai arată în comunicat.

Procurorii au dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra unor bunuri imobile ce aparțin inculpatului Iulian Șerban Sănducu în vederea reparării pagubei produse părților civile, precum și asupra autoturismului folosit la săvârșirea infracțiunii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține măsura arestului preventiv și măsurile asiguratorii.

Close
Închide
  Close