De Livia Lixandru,

Astfel că, datele înregistrate de tahograful TIR-ului arată că vehiculul circula cu viteza de 58 de kilometri pe oră şi că şoferul respectase orele de odihnă. Ceea ce înseamnă că ipoteza conform căreia bărbatul ar fi fost obosit, nu mai este valabilă, potrivit Antena3.

Opt din cele zece victime ale celui mai grav accident din acest an vor fi înmormântate astăzi. În urma lor au rămas 15 copii orfani. 

Titi Aur a explicat cum putea fi evitat carnagiul din Ialomița

Titi Aur a intrat în direct la emisiunea „Adriana Nedelea LA FIX” pentru o analiză amănunțită a tragediei, aflat fiind chiar la locul accidentului.

Constatările experimentatului pilotului au fost complet surprinzătoare, pentru că un accident similar s-ar putea produce atât în același loc cât și pe orice alt drum din țară.

Fără discuție, șoferul TIR-ului care pentru o clipă a fost neatent și a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu microbuzul, este vinovat de moartea a zece persoane și rănirea altor șapte, crede Titi Aur.

Accidentul groaznic din comuna Sf. Gheorghe din Ialomița ar fi putut fi evitat, sau efectele sale ar fi fost diminuate, dacă șoferul microbuzului, decedat și el în impact, ar fi condus defensiv. Explică asta Titi Aur, care predă asemenea cursuri de condus defensiv.

Citeşte şi:

S-au scos limitatoarele de viteză de pe cea mai periculoasă străduță din București, cu 12 accidente în ultimii 3 ani! Poliția spune că e doar temporar, pentru că „sunt deteriorate”

E-mailul care dovedește că Renault s-a înțeles cu subcontractorii săi să nu-și ia angajații reciproc și să țină salariile jos

Starea Libertății | Cum a văzut-o Dragoș Pătraru pe Elena Udrea la termenul din dosarul șpăgii de 3,8 milioane de dolari: „Cochetă și duhnind a opulență”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.