Mergi direct la conținut »
Un șofer de ambulanță din Sălaj a omorât pacienta pe care o transporta, într-un grav accident rutier
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer de ambulanță din Sălaj a omorât pacienta pe care o transporta, într-un grav accident rutier

Un șofer de ambulanță din Sălaj a omorât pacienta pe care o transporta, într-un grav accident rutier

O pacientă, în vârstă de 86 de ani, a murit luni, 19 noiembrie, după ce șoferul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Sălaj a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un copac. Accidentul a avut loc, în jurul orei 16.00, pe Drumul Național 1H, în localitatea Băbeni.

Inițial, femeia a supraviețuit impactului, dar a fost grav rănită, fiind imediat preluată de un al echipaj medical de prim-ajutor. Însă, din nefericire, în jurul orei 19.00, a fost declarat decesul acesteia. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Accidentul s-ar fi petrecut din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed), pe un tronson de drum cu succesiune de curbe semnalizat corespunzător, dar polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, relatează presasm.ro.

Cazul seamănă izbitor cu cel din urmă cu aproximativ o lună, tot din Sălaj. Și atunci, o pacientă în vârstă a murit în ambulanța care trebuia să o salveze, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.


Citește și… EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close