MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 12:29

Șoferul unui autocar care se întorcea din Italia către România a jignit și amenințat pasagerii |VIDEO

Distribuie

Șoferul unui autocar care se întorcea din Italia către România a jignit și amenințat pasagerii care i-au reproșat că nu este atent la drum. Șoferul era atent la o domnișoara care se așezase pe scările autobuzului, în dreptul lui, și era pur și simplu absorbit de discuția cu aceasta. Când pasagerii i-au spus să aibă grijă la drum, a izbucnit și a început să arunce cu injurii, amenințând că îi va da jos. Scenele revoltătoare au fost filmate și postate pe facebook.

Șoferul unui autocar care se întorcea din Italia către România a umilit și jignit pasagerii pe care îi transporta pe ruta Marsala (Sicilia, Italia) – Oradea (România). Cursa era efectuată prin intermediul transportatorului ACR Tours, luni 6 august

Totul a început după ce șoferul autocarului a chemat lângă el o adolescentă pentru a sta de vorbă. Fata s-a așezat pe scările autocarului, chiar lângă acesta, relatează bzi.ro

O româncă aflată în autocar i-a atras atenția șoferului să fie atent la drum și să înceteze discuțiile purtate cu tânăra care nu stătea pe scaun.

De multe ori își lua privirea de la volan și se întreținea la discuții cu domnișoara. O doamnă i-a atras atenția, iar el a reacționat foarte urât. A amenințat că o dă jos. Și alți călători au intervenit și s-au luat de șofer, iar acesta a amenințat că îi da pe toți jos”, a declarat un alt român aflat în autocar.

Au urmat niște momente tensionate în care șoferul i-a înjurat pe cei care nu erau de acord cu stilul său de condus și cu faptul că încerca să poarte discuții cu fata așezată pe scara autocarului.

Sursa imaginilor: observator.tv


VIDEO / Tragedia din Genova, filmată din elicopter. Urmările dezastrului


 

Comentarii