MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Sophie Turner a suferit de depresie din cauza criticilor primite pentru rolul din „Game of Thrones”: „Mă gândeam mult la sinucidere”

Distribuie

Sophie Turner, actrița care joacă rolul lui Sansa Stark în serialul "Game Of Thrones" a dezvăluit, într-o discuție purtată cu Dr Phil în emisiunea "Phil in the Blanks", că a început să fie deprimată de la vârsta de 17 ani și că depresia i s-a adâncit odată cu criticile dure primite pe rețelele social media la adresa personajului ei. 

Actrița din „Game of Thrones” a povestit că cea mai mare provocare a ei a fost să se ridice din pat și să iasă din casă, iar apoi să învețe să se iubească, potrivit metro.co.uk.

Sophie Turner a mărturisit că s-a simțit singură în timpul filmărilor serialului „Game Of Thrones” pentru că prietenii ei erau plecați la facultate. Mai mult, criticile pe care le-a primit pe social media nu i-au făcut deloc bine.

„Credeam tot ce se scrie. Da, sunt grasă. Da, sunt o actriță rea”, a povestit Turner despre perioada grea din viața ei. „Este ciudat. Aș spune că nu eram foarte deprimată când eram mai tânăra, dar mă gândeam la sinucidere mult atunci. Nu știu de ce”, a mai spus Sophie.

Actrița a apelat la terapie și, după o perioadă, a început să se simtă mai bine. „Acum mă iubesc sau cred că mă iubesc mai mult decât mă iubeam. Acum sunt cu cineva care m-a făcut să realizez că am câteva calități. Când ești cu cineva care îți spune în fiecare zi că te iubește, te face să te gândești de ce simte asta și te face și pe tine să te iubești mai mult”, a spus actrița care are o relație cu Joe Jonas.

Ultimul sezon din Game of Thrones a debutat oficial pe micul ecran pe 15 aprilie. Finalul serialului este considerat un mister. Nimeni nu știe cum se va evolua povestea deoarece episoadele au fost filmate înainte ca romancierul George R. R. Martin, autorul trilogiei ”A Song of Ice and Fire” (Cântec de gheață și foc), ce a inspirat saga, să termine de scris ultimul volum al fanteziei epice.

Foto: HEPTA 


VIDEO / Luiza și Lucian, doi pacienți diagnosticați cu schizofrenie paranoidă, au dezvăluit cum reușesc să țină toate lucrurile din viața lor în echilibru. ”Noi trebuie să știm absolut totul unul despre altul”


 

 

Citește mai multe despre Game of Thrones pe Libertatea.

Comentarii