MENIU CAUTĂ
10 Feb. 2018 18:36

Sosiile lui Kim Jong-un și Trump au făcut senzație la ceremonia de deschidere a JO de Iarnă 2018

Distribuie

Sosiile lui Kim Jong-un și Trump au făcut senzație la ceremonia de deschidere a JO de Iarnă 2018. Doi imitatori care seamănă izbitor cu Președintele SUA Donald Trump și liderul suprem al Coreei de Nord Kim Jong-un au fost una dintre atracțiile principale ale ceremonieniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2018.

Bărbatul care îl interpreta pe Kim Jong Un a spus pentru Reuters că el și amicul său care îl interpreta pe Trump se înțeleg minunat. Totuși, el a refuzat să-și dezvăluie adevăratul nume.

De ce s-au îmbrăcat ca cei doi lideri

”Am vrut să surprindem participanții și să aducem pacea în lume, dar am fost escortați afară de gardieni. Cred că este nedrept. Nu vrea toată lumea pace?”, a spus bărbatul care l-a interpretat pe Kim Jong-un.

Cei doi ”lideri” au stat la fotografii pentru a simboliza relațiile tensionate dintre cele două națiuni.

Adevăratul Donald Trump nu a participat la Jocurile Olimpice, dar în locul său a fost prezent vicepreședintele SUA Mike Pence, acesta conducând delegația oficială a SUA.

La fel ca în cazul lui Trump, nici Kim Jong-un nu a luat parte la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud, fiind înlocuit de sora lui, Kim Yo Jong.


O nouă metodă de înşelăciune: ”Americanul” convinge femeile să trimită 2.500 de euro în Nigeria

FOTO: EPA

Citește mai multe despre Donald Trump, kim jong un, Coreea de Nord, Coreea de Sud și jocuri olimpice de iarna pe Libertatea.

Comentarii