De Cristina Radu,

UPDATE: Contactată de Libertatea, soția lui Bogdan Drăghici a spus că în acest moment este prioritară protecția copilului său, dar și că nu dorește să facă prea multe declarații pe această temă, deoarece nu poate să dea alte detalii.

„Vreau să-mi protejez copilul, nu fac declarații, nu pot și nu știu să vă dau detalii. Este o anchetă în curs. Am cerut ordin de protecție împotriva soțului, dar a fost respinsă, bineînțeles, pentru că trăim în România”, a spus Helen Drăghici.


Respinge cererea de emitere a unui ordin de protecţie ca neîntemeiată. În temeiul art.2 lit.o din Protocolul nr.48511/2019, stabileşte onorariu avocat oficiu în sumă de 500 lei pentru av.Barbu Silvia Ana-Maria, onorariu ce urmează a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 3 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 5. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, azi, 22.07.2019, ora 11,35”, se arată în decizia din 22 iulie a Judecătoriei Sectorului 5.

Helen Drăghici a contestat soluția, iar acum dosarul se află la Tribunalul București, termenul stabilit pentru acest caz fiind în luna septembrie.

Între timp, procurorii din Capitală au declanșat pe numele lui Bogdan Drăghici urmărea penală pentru acuzații de viol. Președintele Asociației Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A) este acuzat că și-a violat fiica în urmă cu câțiva ani.

Bărbatul este acuzat de viol şi agresiune sexuală, iar plângerea a fost depusă de soția acestuia.

În prezent, preşedintele Alianţei este reţinut în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, el urmând să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.


Citeşte şi:

Președintele asociației T.A.T.A, Bogdan Drăghici, a fost reținut. Este acuzat că și-a violat fiica de 10 ani

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente