MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 09:33

Soțul directoarei Liceului de Artă din Focșani, surprinsă în ipostaze intime cu un elev, face dezvăluiri despre scandalul sexual. „Este un dezastru”

Distribuie

Soțul directoarei Liceului de Artă din Focșani, surprinsă în ipostaze intime cu un elev, face dezvăluiri despre scandalul sexual care l-a determinat să divorțeze. Profesorul Stelian Ghinea spune că este devastat, după ce soția sa ar avea o relație cu un tânăr de 19 ani. Bărbatul spune că și băiețelul lor de patru ani a fost cel care ar fi observat ceva anormal în comportamentul mamei.

Profesorul de pictură Stelian Ghinea a acceptat să vorbească despre scandalul uriaș în care soția sa, Diana Rozalia Tăicuțu, este acuzată că ar avea o relație cu un elev de 19 ani, care învață la Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu' din Focșani. Deși avea bănuieli că lucrurile nu ar fi regulă, bărbatul a avut încredere în soția sa, scrie ziaruldevrancea.ro.

„E o situație dezastru, nu sunt cuvinte de spus, nu știu cum să mă exprim. Au mai fost neînțelegeri, într-adevăr, în unele situații, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste, iar soția îmi spunea, «nu s-a întâmplat nimic, nu este nicio problemă!»', a declarat Stelian Ghinea, pentru sursa citată.

Bărbatul a povestit că, în urmă cu aproape doi ani, Ovidiu, tânărul care este acum elev în clasa a XII-a, ar fi venit în casa lor. Profesoara Diana Rozalia Tăicuțu i-ar fi spus soțului ei că vrea să-l ajute pe copil pentru că „are o situație mai dificilă'.

La un moment dat, Stelian Ghinea spune că a simțit că lucrurile depășesc relația normală dintre elev și profesor. Mai mult, bărbatul spune că fiul lor de patru ani ar fi observat ceva anormal în comportamentul mamei sale.

„Copilul nostru a sesizat ceva anormal. Vrei, nu vrei, copilul este implicat. La un moment dat chiar a spus anumite lucruri. N-are rost să repet ce a spus', a povestit Stelian Ghinea, pentru Observator.

Profesorul spune că a discutat de mai multe ori cu soția sa despre suspiciunile sale.

„Eu am avut încredere în ea și, ca orice cuplu, după atâția ani de căsătorie, e imposibil să gândești altfel. (…) Îmi spunea: «Sunt ca o mamă pentru el!» Nu mi-a dat nicio explicație, eu am rămas devastat (n.r.- după ce a văzut pozele). Eu cred că O. a fost o victimă în această situație pentru că este un copil până la urmă', a mai spus profesorul Ghinea.

Stelian Ghinea s-a arătat deranjat de faptul că soția sa l-a acuzat că ar fi publicat imaginile în care Diana Rozalia Tăicuțu ar fi fost surprinsă în ipostaze tandre alături de elev.

„Eu am înaintat ieri (n.r.- luni-14.05.2018) acte de divorț avocatului meu și cred că tot ieri sau azi (n.r marți 15.05.2018)au fost depuse. Eu nu am fost despărțit de soția mea așa cum înțeleg că a afirmat', a mai spus profesorul Stelian Ghinea.

În plus, bărbatul a negat acuzațiile soției potrivit cărora el ar fi instalat camerele de supraveghere în locuință.

În vârstă de 36 de ani, directoarea Liceului de Artă din Focșani, Diana Rozalia Tăicuțu, și-a dat demisia luni dimineață în urma scandalului sexual.


Citește și VIDEO EXCLUSIV/De când e directoare, Sanda Ladoși i-a insuflat fiicei sale pasiunea pentru circ. Puștoaica se pregătește pentru acrobații


 

Citește mai multe despre Stelian Ghinea, elev și Focșani pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii