De Mihai Niculescu,

Cei doi bărbați au fost prinși pe 26 ianuarie, în urma unei acțiuni a polițiștilor bucureșteni. Aceștia i-au reținut în trafic, în județul Buzău,în timp ce se deplasau către Republica Moldova. Suspecții au fost ridicați pe baza unui mandat de aducere și duși la audieri la București, unde au fost reținuți pentru infracțiunea de furt calificat, se arată într-un comunicat al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Jaful a avut loc pe 1 noiembrie, iar cel mai probabil hoții au acționat la pont, știind că în locuință se aflau bijuterii și ceasuri. Păgubitul a sesizat Poliția, spunând că din casă îi lipsesc valorile, evaluate la 300.000 de euro.

„În urma investigaţiilor şi cercetărilor, din datele şi probele administrate în cauză de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat presupunerea rezonabilă că la data 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 12.00-15.00, doi bărbaţi de 35, respectiv 41 de ani, prin folosirea de chei potrivite ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate şi ar fi sustras mai multe ceasuri de lux şi bijuterii din aur în valoare de aproximativ 300.000 euro.

În cursul zilei de 26 ianuarie a.c., poliţiştii Capitalei au pus în executare două mandate de aducere emise pe numele celor doi bărbaţi, aceștia fiind opriţi pe raza municipiului Buzău, în timp ce se deplasau cu un autoturism spre un punctul de trecere a frontierei către Republica Moldova” au transmis polițiștii.

Sursa imaginilor: Poliția Capitalei

Citeşte şi:

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă, și de experiența de imigrant

Avocații bătăușului din clanul Chira, care i-a tăiat piciorul rivalului: „Așa-zisa victimă este informatorul polițiștilor și al procurorilor”!

Un tren de metrou a deraiat și stă înfipt în peretele depoului Berceni de un an. Metrorex abia a scos la licitație repunerea pe șine!

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși