De Cristina Radu, Răzvan Luțac,

Libertatea a transmis mai multe întrebări Primăriei Sectorului 3, care a răspuns după o lună. Nu a lămurit însă de ce există gunoaie în stație.

Stația de sortare a gunoaielor din sectorul 3

cInițial, locuitorii din Cățelu, Ilfov, care au gospodăriile la numai 100 de metri distanță de ceea ce numesc ei “groapă de gunoi”, au fost păcăliți, că în respectivul spațiu se va depozita sare pentru deszăpezire. Apoi, după mai multe plângeri, planul stației de sortare a căzut, aceasta neprimind avizul Gărzii de Mediu.

30.000 de lei

este amenda pe care a primit-o Salubritate și Deszăpezire SRL, societatea Primăriei Sectorului 3, pentru că nu avea acord de mediu pentru construirea gropii de gunoi

Lucrările la stația de sortare a gunoaielor au fost sistate în noiembrie, iar primăria nu mai are voie să instaleze acolo echipamente.

Doar că în stație sunt aduse în continuare gunoaie. Mai întâi, în perioada Crăciunului. Apoi, mai recent, în weekend. Același ”modus operandi”: într-o zi de sărbătoare, 24 ianuarie, de Mica Unire, maldărul de gunoaie a crescut.

Răspuns sec și evaziv

Primăria Sectorului 3 a răspuns abia după o lună la întrebările transmise de Libertatea, dar fără să lămureasă problema. Respectiv nu a răspuns la întrebarea ”de ce au fost aduse deșeuri chiar de sărbători la stația a cărei activitate fusese blocată, dar și de unde provin ele.

Răspunsul Primăriei Sector 3

“Vă informăm că societatea SD Salubrizare și Deszăpezire Sector 3 S.R.L. ne-a transmis că stația de sortare deșeuri nu a fost pusă în funcțiune”, sună răspunsul Primăriei Sector 3.

Citeşte şi:

Primăria București devine dezvoltator imobiliar! O companie municipală a cumpărat un proiect de 600 de apartamente în Ghencea

Asigurările ambasadorului britanic pentru românii din UK: ”Vrem să îi păstrăm pe toți”. Ce riscă cei care nu aplică pentru rezidența legală

Ministrul Sănătății s-a angajat prin contract că, dacă Parchetul îl va întreba ceva despre Polisano, el ”are obligația de a înștiința în maximum 24 de ore” clinica!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală