15 Feb. 2018 16:19

Un român s-a sinucis în Italia pentru că nu și-a găsit de lucru

Distribuie

Un român de 40 de ani, aflat în Italia pentru a munci, și-a pus capăt zilelor, miercuri, 14 februarie, disperat fiind că nu își găsea un job, scrie Occhio di Napoli.

Bărbatul s-a spânzurat în dormitorul său pe care îl avea închiriat într-o casă la comun aflată în zona dintre Cangiani din Marchesa și Boscoreale, regiunea Campania. El a fost găsit de o persoană care locuia în aceeași casă și care a chemat carabinierii. Nu s-a mai putut face nimic pentru român, dar polițiștii din Boscoreale au deschis o anchetă pentru a stabili de ce a luat această decizie.

Presa italiană scrie că tânărul trăia de mai mulți ani în Italia şi că la baza gestului său extrem ar fi fost că nu reuşea să-şi găsească un loc de muncă.

Nu de mult, o româncă de 19 ani s-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă dintr-un centru comercial din ItaliaAna Maria Cioponea, originară din județul Caraș Severin, a suferit de depresie după ce a fost concediată. Ea locuia de ceva vreme în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila și lucra ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora, potrivit ciociariaoggi.it.


Citește și: Cine este Nikolas Cruz, autorul atacului de la liceul din Florida soldat cu 17 morți. Adolescentul fusese exmatriculat


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 21 mai 2018. Taurii se ocupă de resurse și de administrarea lor
Loading...
Comentarii