Liniile RATB 23, 32 şi 117, deviate în urma prăbuşirii unor ziduri de la fabrica de bere Rahova. Echipajele ISU au intervenit / VIDEO

11 ianuarie 2017 08:32

 Liniile RATB 23, 32 şi 117, deviate din cauza unor ziduri ale fostei fabrici de bere Rahova, pe Bulevardul George Coșbuc, care s-au prăbușit. Anunțul a fost făcut de  Regia Autonomă de Transport București.

Liniile RATB 23, 32 şi 117, deviate,, miercuri dimineața.  „În dimineața zilei de 11 ianuarie 2017, pe Bd. G. Coșbuc, s-a prăbușit o parte din zidul fostei fabrici de bere Rahova. Au intervenit echipajele ISU, iar circulația a fost interzisă total între Piața Chirigiu și Rondul Regina Maria. Astfel, au fost deviate liniile RATB 23, 32 și 117”, precizează reprezentanții RATB.

Liniile RATB 23, 32 şi 117 și-au schimbat ruta

Tramvaiele Liniei 32 vor circula pe traseul Dep. Alexandria, Cal. Rahovei, Cal. Ferentarilor, Zețari, Str Anghel Alexandru, Șos. Giurgiului, Piața Eroii Revoluției, Șos. Viilor, Str. Dr Istrate, Str.11 iunie, Piața Unirii. Totodată, a fost înființată o linie navetă de autobuze care va asigura preluarea călătorilor de la Dep. Alexandriei, pe Calea Rahovei. până la Piața Chirigiu, cu întoarcere pe Str. Odoarei, Șos. Progresului, Cal. Rahovei, Depoul Alexandriei.

Tramvaiele Liniei 23 vor circula pe traseul de bază până la Parcul Carol, apoi pe Str. Dr. Istrate, Viilor, Piața Eroii Revoluției, Șos. Giurgiului, Terminal Zețari. Autobuzele Liniei 117 vor circula pe traseul de bază de la terminal Confort Urban până la Șos. Progresului, de unde va circula deviat pe ambele sensuri pe Str. Dr. C. Istrate, Str. 11 iunie, Piața Unirii. Pe de altă parte, reprezentanții regiei anunță că, având în vedere condițiile meteo extreme, RATB a dispus suplimentarea capacității de transport prin prelungirea programului de circulație pentru 70 de tramvaie, 228 de autobuze și 59 de troleibuze, astfel încât va fi în circulație întreg parcul disponibil de 1184 de vehicule.

Un cod portocaliu de viscol a intrat în vigoare marți seară, valabil pentru sud-estul țării. Din acest motiv, Autostrada Soarelui a fost închisă în totalitate, pe ambele sensuri, iar drumuri naționale din mai multe județe afectate de viscol sunt la această oră blocate. 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro