Sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit. Lidia Samson suferea de cancer

12 ianuarie 2017 12:12

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit, joi, 12 ianuarie, după o luptă dură cu o boală cumplită. Lidia Samson suferea de mai multă vreme de cancer, iar în urmă cu puțin timp și-a dat ultima suflare.

Sora lui Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață, iar familia ar fi încercat să țină secret acest lucru. Lidia Samson, sora lui Corneliu Vadim Tudor, a încetat din viaţă la vârsta de 72 de ani.

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit. Lidia Samson suferea de cancer

Sora lui Corneliu Vadim Tudor a murit după o lungă suferință

Lidia a murit după o luptă crâncenă cu boala. Aceasta suferea de cancer la colon, maladie care nu a mai putut fi tratată în niciun fel.

În ultima vreme, Lidia Samson a purtat un război crunt cu sora ei. Casa de suflet a lui Corneliu Vadim Tudor, din Bran, a ajuns cea mai mare discordie a urmașilor săi.  Este vorba despre o vilă cu etaj în care a locuit, timp de aproape 20 de ani, sora mai mare a fostului europarlamentar, Magdalena. Femeia, în vârstă de 75 de ani, va fi evacuată de sora ei mai mică, Lidia Samson, care locuiește în București.

Și asta pentru că actele pe casă au fost făcute pe numele Lidiei în momentul în care Corneliu Vadim Tudor și-a pierdut imunitatea, în 2011, după un scandal, venit tot pe fondul unei evacuări scandaloase a sediului PRM. Cu toate că sora ei, Magdalena, nu are unde se muta, Lidia Samson nu a părut interesată de acest aspect, și a dus procesul de evacuare până la capăt, pesemne că relațiile dintre ele sunt foarte reci, al fel cum au fost și cu soția lui Corneliu Vadim Tudor. Lidia Samson a susținut public, de mai multe ori, faptul că Doina Vadim i-a ”tocat” banii tribunului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro