MENIU CAUTĂ
, de Clara Vacaru

Surpriză uriaşă pentru doi dintre răniţii din Colectiv. Cine i-a vizitat la spital

Distribuie

Alex şi Nicoll Şerban, cei doi fraţi răniţi în clubul Colectiv, sunt în continuare internaţi la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, iar starea lor este, din fericire, una foarte bună. Cei doi tineri au avut parte de o surpriză de proporţii zilele trecute, când au fost vizitaţi de celebra trupă finlandeză Nightwish, care a concertat, aseară, în Bucureşti.
Încântaţi de această surpriză, cei doi fraţi, pasionaţi de muzica rock, s-au fotografiat împreună cu doi dintre membrii formaţiei şi au postat imaginea pe Facebook. După cum se poate vedea, Alex şi Nicoll sunt bandajaţi pe mâini, iar tânăra, care s-a aflat în stare mai gravă şi a fost în comă câteva zile, se reface pe zi ce trece.

Mesajul şocant al trupei Nightwish, după tragedia din Colectiv

Membrii trupei Nightwish au avut o reacţie şocantă după incendiul din Colectiv, când un fan i-a sfătuit să schimbe data concertului lor în România (10 decembrie), dată fiind tragedia în urma căreia au murit 60 de tineri. „Deci ar trebui să ne trădăm fanii din România şi să anulăm show-ul doar pentru că nişte idioţi nenorociţi au ars în club? Fiţi realişti”. Ulterior, Nightwish şi organizatorii evenimentului au revenit cu un mesaj de condoleanţe şi au anunţat că vor avea primul lor concert fără artificii.

 


 
 
 

Comentarii