Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Susținătorii PSD, în balcon, în Parlament. Opoziția, interzis la invitați. Un deputat s-a dus la simpatizanții Guvernului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > EXCLUSIV/ Susținătorii PSD, în balcon, în Parlament. Opoziția, interzis la invitați. Un deputat s-a dus la simpatizanții Guvernului

EXCLUSIV/ Susținătorii PSD, în balcon, în Parlament. Opoziția, interzis la invitați. Un deputat s-a dus la simpatizanții Guvernului

 Susținătorii PSD, în balcon, în Parlament. Asta în timp ce Opoziția a avut interzis la invitați în Casa Poporului. Un deputat PNL a urcat la balcon, unde erau invitații PSD și a încercat să vorbească cu ei. ”Doamnele sunt susținătoare și prietene cu Viorica Dăncilă de 15 ani. Au venit să aplaude. E o discriminare între ele și ceilalți care stau în stradă”, a precizat deputatul PNL Pavel Popescu, pentru Libertatea.

De Sorina Ionaşc,

În timp ce protestatarii împotriva PSD stau în stradă, în fața Parlamentului, având interzis să intre în Casa Poporului, susținătorii Vioricăi Dăncilă au primit loc la balcon, în plenul Camerei Deputaților.

”Doamnele sunt susținătoare și prietene cu Viorica Dăncilă de 15 ani. Am avut o conversație civilizată, când m-au întrebat ce caut în balcon și de ce le iau fața, le-am spus că sunt parlamentar, că între mine și ele nu există nicio diferență și am adăugat că semnul egal ar fi trebui să fie și între ele și ceilalți oameni care ar fi vrut să fie în Parlament, să asculte discursurile parlamentarilor”, a declarat deputatul PNL Pavel Popescu, pentru Libertatea.

Liberalul s-a dus la balcon și a vorbit cu susținătoarele PSD.

”Ele doar au primit accesul și au venit să susțină premierul. Toți cei care stau în balcon, aplaudă atunci când vorbește premierul. Asta este diferența între cei care stau în stradă șia r fi vrut să vină în balcon și cei care sunt aici. E o discriminare făcută de domnul Dragnea și de conducerea Parlamentului. Trebuie să permitem pluralismul politic și dreptul tuturor cetățenilor care vin din partea tuturor partidelor politice, nu doar PSD”, a adăugat Pavel Povescu.

În paralel, mii de români protestează în fața Parlamentului, fiindu-le interzis să intre în Casa Poporului. Conducerea Parlamentului a decis ca USR nu are voie să aducă invitați.

Moțiunea de cenzură este dezbătută și votată astăzi, de Parlament. 

Close
Închide
  Close