Mergi direct la conținut »
Sute de mii de spanioli cer expulzarea asasinei micuțului Gabriel Cruz, în cazul care a îngrozit Spania
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Sute de mii de spanioli cer expulzarea asasinei micuțului Gabriel Cruz, în cazul care a îngrozit Spania

Sute de mii de spanioli cer expulzarea asasinei micuțului Gabriel Cruz, în cazul care a îngrozit Spania

Sute de mii de spanioli cer expulzarea asasinei micuțului Gabriel Cruz, în cazul care a îngrozit Spania. Pe platforma Change.org au fost înregistrate mai multe petiții pentru a o expulza din Spania pe Ana Julia, cea care l-ar fi asasinat în Almeria pe Gabriel Cruz, un copil în vârstă de 8 ani, al cărui corp a fost găsit în portbagajul mașinii femeii, după ce a fost dat dispărut pe 27 februarie.

Petiția care a strâns cele mai multe semnături până în prezent, aproximativ 130.000, din ținta de 150.000, este cea cu titlul: ”Expulzarea asasinei lui Gabriel Cruz”. Petiția se adresează ministerului Justiției din Spania, pentru ca o pedeapsă să fie aplicată cât mai repede.

”Cineva care are sângele atât de rece pentru a lua viața unui mic înger, care avea viața întreagă în față”, scrie în petiție.

Corpul lui Gabriel Cruz, care a fost dat dispărut în urmă cu 12 zile în orașul său din sudul Spaniei, în provicia Almeria, a fost găsit, duminică, de garda civilă, în portbagajul mașinii iubitei tatăului său.

Ana Julia Quezada, o femeie în vârstă de 43 de ani din Republica Dominicană, este acum singura suspectă în cazul crimiei și a fost arestată de autorități.

Potrivit unor surse citate de El Pais, autopsia a arătat că Gabriel a fost strangulat în ziua în care a fost dat dispărut, pe 27 februarie. Pe corpul său au fost descoperite urme de pământ, când a fost descoperit în vehicul.

Sute de mii de ofțeri și volutari au participat la căutarea lui Gabriel, iar totul s-a oprit când Quezada a fost oprită de garda civilă în timp ce mergea cu mașina în La Puebla de Vicar, la 43 de kilometri din locul unde copilul a fost descoperit. Trupul lui se afla în portbagajul mașini.

Prima țară care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat
Recomandări

Prima țară care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

 

Imediat, trecătorii au scos telefoanele, iar pe înregistrări se poate auzi cum femeia zice: ”Nu am fost eu! Am luat mașina azi de dimineață!”.În momentul arestării, ea încerca să intre cu mașina pe propietatea ei, unde stătea cu tatăl micuțului, Angel Cruz, în La Puebla de Vicar.

Quezada a fost suspectul principal al cazului de la încept. Mărturia ei a avut un rol important, având în vedere că se afla cu micuțul și bunica lui atunci când copilul a fost văzut pentru ultima oară, scrie El Pais.

În mărturia ei, ea spune că a pierdut telefonul, iar o zi mai târziu a fost găsit de câțiva prieteni. Când poliția i-a cerut telefonul, ea a spus că l-a pierdut din nou.

Motivul din spatele crimei rămâne un mister, dar există două ipoteze: crimă din gelozie, pentru că micuțul era rezultatul relației sale cu Patricia Ramirez, sau din cauza banilor, pentru că spera să beneficieze de cei 10.000 de dolari de familia victimei.


EXCLUSIV/ Inna a refuzat cetățenia mexicană. Nu vrea să se stabilească în altă țară

VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România”

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close