17 Mai. 2018 19:04 , de Theodor Istrate

Tânăr din Vaslui, găsit spânzurat în locuința bunicilor, după ce concubina sa a plecat de acasă cu copilul lor de cinci ani

Distribuie

Un tânăr de 25 de ani, din județul Vaslui, a fost găsit spânzurat, joi după-amiază, în locuința bunicilor, după ce concubina sa a plecat de acasă împreună cu copilul lor de cinci ani. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Tragedie în localitatea vasluiană Sârbi, acolo unde un tânăr de 25 de ani se pare că și-a pus capăt zilelor din cauza unei depresii. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-una din camerele casei bunicilor săi în care acesta locuia, el făcând zilnic naveta la o societate din municipiul Bârlad unde lucra în domeniul construcțiilor.

”Din primele verificări, s-a stabilit că victima a fost părăsită de către concubină. Femeia a plecat în luna aprilie împreună cu copilul pe cinci ani pe care cei doi îl aveau împreună”, a declarat, joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii cred că tânărul a recurs la acest gest pe fondul unei depresii.

Citește și: De ce a fost închis laboratorul antidoping de la București. Jurnaliștii germani scriu că au fost descoperite probe manipulate

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Romario și Bebeto joacă la Astra Giurgiu!
Loading...
Comentarii