MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 19:04 , de Theodor Istrate

Tânăr din Vaslui, găsit spânzurat în locuința bunicilor, după ce concubina sa a plecat de acasă cu copilul lor de cinci ani

Distribuie

Un tânăr de 25 de ani, din județul Vaslui, a fost găsit spânzurat, joi după-amiază, în locuința bunicilor, după ce concubina sa a plecat de acasă împreună cu copilul lor de cinci ani. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Tragedie în localitatea vasluiană Sârbi, acolo unde un tânăr de 25 de ani se pare că și-a pus capăt zilelor din cauza unei depresii. Bărbatul a fost găsit spânzurat într-una din camerele casei bunicilor săi în care acesta locuia, el făcând zilnic naveta la o societate din municipiul Bârlad unde lucra în domeniul construcțiilor.

'Din primele verificări, s-a stabilit că victima a fost părăsită de către concubină. Femeia a plecat în luna aprilie împreună cu copilul pe cinci ani pe care cei doi îl aveau împreună', a declarat, joi, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă.

Anchetatorii cred că tânărul a recurs la acest gest pe fondul unei depresii.

Citește și: De ce a fost închis laboratorul antidoping de la București. Jurnaliștii germani scriu că au fost descoperite probe manipulate

Loading...
Comentarii