Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tânără singură în rochia de mireasă, la ședința foto din ziua nunții. Povestea emoționantă a unei tragedii

Tânără singură în rochia de mireasă, la ședința foto din ziua nunții. Povestea emoționantă a unei tragedii

O tânără din Indonezia, al cărei logodnic se afla într-un zbor Lion Air care s-a prăbușit în mare lângă Jakarta, și-a organizat ședința foto asociată nunții sale pentru a îndeplini o dorință a iubitului ei mort, scrie BBC News.

Intan Syari și Rio Nanda Pratama urmau să se căsătorească pe data de 11 noiembrie, dar bărbatul s-a aflat la bordul fatidicului zbor Lion Air, prăbușit lângă Jakarta pe 29 octombrie.

Tânăra a spus că în acest fel a vrut să-i îndeplinească ultima dorință a logodnicului ei și s-a fotografiat îmbrăcată în rochia de mireasă aleasă de iubitul ei și cu verigheta pe care trebuia să poarte la nuntă.

„Chiar dacă simt suferință pe care nu o pot descrie, trebuie să zâmbesc pentru tine”, a scris tânără pe Instagram alături de fotografiile de nuntă. „Nu pot să nu fiu tristă, dar trebuie să fiu tare cum mi-ai spus mereu să fiu”.

Ea a spus că, înainte de plecarea în delegația din Jakarta, Nanda Pratama, care era medic, a glumit spunând că dacă nu se mai întoarce să-și facă poze în rochia de mireasă și să i le trimită.

”Dacă nu mă întorc până pe 11 noiembrie, ar trebui să porți rochia de mireasă pe care am ales-o pentru tine. Machiază-te frumos, fă un buchet de trandafiri albi și trimite-mi pozele”, i-ar fi spus bărbatul logodnicei sale.

Avionul Lion Air transporta 189 persoane de la Jakarta la Pangkal Pinang când s-a prăbușit la câteva minute după decolare. Nimeni nu a supraviețuit accidentului, iar epava aeronavei nu a fost găsită.

Foto: Instagram


Citește și: Fetița de șase ani care își îngrijește tatăl paralizat a emoționat o lume întreagă


 

Close
Închide
  Close