14 Ian. 2018 15:27

Tânărul care are cuvântul „devastat” tatuat pe jumătate de față și-a găsit, în sfârșit, un loc de muncă

Distribuie

Mark Cropp se plângea în urmă cu mai multe luni că nu își găsește un loc de muncă din cauza tatuajului său. El are scris cuvânt "devastat" cu litere uriașe pe jumătate din față. Acum, tânărul a reușit în sfârșit să se angajeze, notează The Independent.

Mark Cropp din Noua Zeelandă a ajuns în presa din întreaga lume în urmă cu mai multe luni. Tânărul de 19 ani era exasperat de faptul că nimeni nu vrea să-l angajeze. Motivul? Jumătate din față îi este acoperită cu un tatuaj. El a căpătat acest tatuaj, cuvântul „devastat”, după ce a fost la închisoare pentru jaf. Mark a povestit că nu își amintește prea multe despre cum l-a căpătat, ci doar că s-a trezit cu fața umflată și cu acest cuvânt scris pe jumătate din față.

După ce povestea lui a devenit cunoscută, o persoană s-a oferit să-i îndepărteze gratuit tatuajul, însă procedura s-a dovedit a fi prea dureroasă pentru Mark.

Acum, el și-a găsit de muncă. El este responsabil de dirijarea și fluidizarea traficului. Tânărul a fost surprins într-o fotografie, în timp ce purta o vestă reflectorizantă.


Citește și: EXCLUSIV/Zina Dumitrescu, dată complet uitării de fiul plecat în Elveția: «Nu m-a întrebat nimic de ea»


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii