MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 14:09 , de Valentina Postelnicu

Tăriceanu, apel șocant către membrii ALDE: ”Dacă adversari politici vor război, atunci trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război!”

Distribuie
Tăriceanu, apel șocant către membrii ALDE: ”Dacă adversari politici vor război, atunci trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război!”, le-a transmis liderul ALDE membrilor partidului, miercuri, în cadrul Școlii de Vară a Femeilor din ALDE, care se desfășoară pe litoral. 

Președintele Senatului a afirmat că ”ţara este într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor”, iar ALDE este "într-o situaţie de război cu adversarii politici", care au folosit mijloace nelegale şi imorale în lupta politică.

„În România sunt structuri paralele de putere care au acaparat puterea, care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace nelegale, nedemocratice, neconstituţionale. Şi atunci vreau să vă spun ceva: Suntem într-o situaţie normală? Nu. Suntem dincolo de faptul de a fi într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor. Suntem într-o situaţie de război. Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici care au folosit toate mijloacele, nelegal şi imorale în lupta politică”, a afirmat Tăriceanu.

Liderul ALDE a continuat în aceeași notă, și a spus că ALDE trebuie să fie mobilizat pentru război, însă unul care să fie ”moral şi legal”.

„Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal. Prin urmare, la ceea ce fac adversarii noştri cu armele nelegale şi cu armele imorale, le răspundem tot cu un război. Nu trebuie tolerate aceste atitudini sub nicio formă”, a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Citește și: EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan”, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv

Citește mai multe despre Calin Popescu Tariceanu și opoziție pe Libertatea.

Comentarii