De Valentina Postelnicu, Eli Driu (foto),

Dacă iniţial a catalogat informaţia drept „un zvon”, ulterior, Tăriceanu s-a arătat deranjat şi a anunţat că nu comentează decât după ce Meleşcanu îi va confirma acest lucru.

Liderul ALDE a fost întrebat, imediat după votul din şedinţa grupului PSD, dacă ştie despre propunerea Teodor Meleşcanu, la şefia Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu ştie despre acest lucru şi că a avut o discuţie cu Meleşcanu, duminică seara, iar acesta nu i-a spus nimic. El a catalogat informaţia drept „zvonuri”.

„Vreţi să comentez zvonuri. Nu comentez zvonuri”, a spus el.

La insistenţele presei, care i-a precizat că Teodor Meleşcanu a acceptat propunerea, Tăriceanu a replicat, vizibil iritat: „Dar de unde ştiţi dumneavoastră?”

„Nu ştiu, eu mă duc la grup şi dacă îl întâlnesc acolo pe domnul Meleşcanu, şi îmi confirmă, voi comenta. Dar până atunci nu am ce comenta”, a spus el.

Negocieri eşuate cu PNL

Tăriceanu a anunţat că cei din Opoziţia au vrut să discute cu el, însă a refuzat acest lucru.

„Cei care văd că aspiră la această funcţie au un comportament care mie mi se pare că este sub nivelul acceptabil al modalităţii de dialog, în politică”, a spus Tăriceanu, precizând că în politică sunt şi dispute, şi adversităţi, dar este important ca toate discuţiile să se concentreze în jurul unor proiecte.

„Dacă trecem la atacuri personale, atunci discursul coboară mult prea jos, şi eu nu vreau să cobor la acest nivel”, a spus el.

Tăriceanu a transmis un mesaj clar celor de la PNL. „Atunci când va veni vorba unui vot, în plenul Senatului, cei care se simt cu musca pe căciulă şi au un asemenea discurs, de periferie a politicii, să nu vină să ceară sprijin, la noi”, a spus el.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor