MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2018 19:09

Tatăl Adinei Florea este consilier județean PSD. „Dacă ajunge la DNA, fiică-mea face ordine acolo în trei luni”

Distribuie

Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru funcția de procuror-șef DNA, este un vechi consilier județean PSD. El este convins că dacă fiica sa va ajunge în fruntea DNA, va face ordine. 

„Ştiu că are emoţii, va apărea în faţa lui Iohannis, despre care nu ştim ce gândeşte. Este un mare „dacă”. Dar „dacă” va fi numită, o să vedeţi ce treabă face fata mea acolo! În nici trei luni o să facă ordine, că sunt probleme în DNA”, a spus Dumitru Florea, pentru Adevărul.

Dumitru Florea, tatăl Adinei Florea, este consilier județean PSD. De profesie inginer agronom, a intrat în politică alături de social-democrați încă din anii ’90. În prezent, este este la al șaselea mandat de consilier județean PSD în Constanța.

„Am fost cu ei de la început, e nevoie în partid de oameni de încredere, nu de figuri din astea care numai măcăne, de care lumea e sătulă. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo şi la greu, şi la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu găştile, ştiţi dvs… Mi-am văzut strict de treaba mea”, a spus tatăl Adinel Florea.

Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru funcția de procuror-șef al DNA, este procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și s-a aflat printre cei șase procurori au fost declarați admiși la selecția pentru ocuparea funcției de procuror-șef al DNA, după cum a  anunțat Tudorel Toader pe 29 august.

Adina Florea a mai deținut și funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă tribunalul Constanța.

A deținut aproape toate funcțiile, de la nivelul Parchetului Judecătoriei și până la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Nume de temut în lumea infracţională din Constanţa, Adina Florea a devenit celebră pentru „clinciurile” avute cu primarul Radu Mazăre, în legătură cu binecunoscutul dosar penal „Zvastica”, deschis pe numele edilului după ce acesta a defilat în uniformă de nazist la o prezentare de modă, în vara anului 2009.

FOTO: Ziua de Constanța


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!

Citește mai multe despre adina florea și dumitru florea pe Libertatea.

Comentarii